За нас

Сватбена агенция Варна

Сватбена агенция Варна има една простичка цел за вашият празник, да превърне вашите сънища и видения в реалност, съобразявайки се с всяко ваше желание и бюджет, като отделяме специално внимание на всеки детайл, на всяка подробност и на всяка една частица от вашият незабравим ден.

Ние проявяваме специална любов към всяко сватбено тържество,  доказателство  са признанията, които получаваме от младоженците, членовете на техните семейства и всички гости.

Вярваме, че встъпването в брак, това означава, че си срещнал човека, с който искаш да изживееш живота си, да създадеш семейство, а сватбата е решението да го направиш официално пред всички близки и приятели по най-вълнуващия и романтичен начин.

Предлагаме спираща дъха сватбена фотография, професионално видео заснемане, най-добрата локация, дизайнерска украса с цветя, опитни сватбени координатори, талантливи музиканти... пълни сватбени пакети, независимо дали искате малко и интимно или голямо и пищно тържество.

Екипът ни работи за едно единствено нещо и то е за Вашите усмивки. Когато Вие нашите клиенти сте доволни това означава, че сме си свършили работата и това ни дава стимул да правим същото и за напред.

Сватбена агенция Варна заедно с своите партньори работи изцяло за Вас, а Вие сте свободни да се отпуснете и да се насладите на Вашият специален ден- без безбройните телефонни разговори, с които да се опитате да координирате множеството сватбени доставчици.

                       Оставете всичко на нас и се насладете на Вашият ден,

                     защото той минава неусетно и не се повтаря.

Перфектният ден

 • 1.

  Твоят тоалет

  Твоят тоалет

 • 2.

  За всеки повод

  За всеки повод

 • 3.

  За съвети

  За съвети

Какво да не забравим?

Откъде да започнем?

Добрата организация на сватбата изисква ред стъпки, за да няма непредвидени ситуации. Понякога в еуфорията си, забравяме дребни детайли, които в последния момент създават излишни тревоги. Но ние сме помислили за най-важните неща, още в началото. Трябва да знаем - първо започваме с определянето на дата и място. Второто най-важно решение трябва да бъде броят гости. Всичко останало разгледайте в списъка.

 • В ритуалната зала

Венчални халки
Поднос за халки
Украсени ритуални чаши
Късмети за хвърляне на излизане от ритуалната зала
Украсено шампанско
Украса на ритуалната зала

 • В църквата

Украсени ритуални свещи
Украсена ритуална чаша
Украсено вино
Късмети за хвърляне
Малки бонбонки
Погача и мед

 • В ресторанта

Украсено шампанско
Подаръци за гостите
Бакърено менче
Погача, мед и сол
Дисководещ
Сватбена торта
Украса за ресторанта
Тейбъл карти с имената на гостите

 • Още важни неща

Фотограф
Видеооператор
Фолклорен ансамбъл
Покани за гостите   
Автомобили под наем
Украса за автомобил

Отзиви

 • „Наистина вярвах, че това е най-прекрасният ден на света. Мечтаех за тази сватба, откакто се помня...Но дълго не намирах роклята. Малкото момиче в мен имаше изградена представа и знаеше, че някъде там има рокля, която ще ме превърне в богиня. И аз открих моя Рай, който ме превърна в такава. Благодаря ви, „Сватбен център-Варна!“

  Бояна Маринова, клиент
 • „Аз съм мъж. Нямам време за празни приказки. Нямам време да мисля за детайлите. Имах нужда някой да ми каже директно, как ще изглеждам най-добре. Предстоеше бизнес събитие, от което зависеше моята кариера. Трябваше костюмът да подчертава моите професионални възможности, заедно с това моята мъжественост. Съчетанието открих в „Сватбен център-Варна. Благодаря ви.“

  Георги Господинов, клиент
 • "Бях толкова объркана. Балът беше след седмица, а все още не бях намерила подходящата рокля. Но съдбата ми беше приготвила много голяма изненада. След като попаднах на "Сватбен център-Варна", се консултирах с професионалисти. С тях успях да избера най-подходящото. Там ме чакаше тоалетът, който ме направи неотразима."

  Лидия Иванова, клиент