logo

За Нас

Трепетът... Вълнението... Сватбата! 
Чувството, че се обвързваш с доживотната любов.
Нашият екип разбира и съпреживява тази емоция в най - тържествения й ден. Стараем се да предоставим всичко необходимо за най - прекрасната сватба. Твоята.

 

Ние сме „Сватбен център - София“. Смеем да твърдим - най-големият специализиран сватбен магазин в България. Започнахме през 2005 година и до днес споделяме празника на любовта с много двойки, които ни се довериха.
Искаме да предоставим всичко нужно, за да може този ден да бъде незабравим за теб, твоята половинка и цялото ви семейство.

Какво можем да ти предложим още сега?

Толкова много любов и толкова много организация...

Край на драмата! Защо ли?
Защото ние сме подготвени за всяка една ситуация! Най-малкият детайл е от значение - много години и безброй празници на любовта са ни научили на това. Оставете на страна всичко, което ви тревожи и поверете тази грижа на професионалистите.

Освен, че предлагаме огромен избор, бихме могли да ви помогнем със съвети и напътствия. Всяка сватба е индивидуална. И твоята трябва да бъде такава.

Направи своя избор
За булката: мечтаната сватбена рокля, булчински обувки, булчински аксесоари – бижута, букети, жартиери, диадеми, воали, чанти и още много.

  • За младоженеца: елегантен сватбен костюм, риза, обувки, както и аксесоари – вратовръзка, фишу, най-различни мъжки колани.

И още за сватбата:

  • Брачни халки и сватбени покани.
  • Богата гама от аксесоари - ритуални чаши и свещи, сватбено шампанско, шаферски рокли и костюми за деца и други.

Официални тържества – да, и за тях сме помислили!
Абитуриентски рокли, официални дамски облекла, официални мъжки облекла.

Избери тоалета на своите мечти!
Разполагаме със собствено ателие, в което се изработват сватбени и официални тоалети. По твой избор и вкус. Най - после твоите мечти могат да се превърнат в реалност .

Кралица на бала или най - прекрасната булка?
Чаровният принц или неустоимият кавалер?
Все неща, които можеш да бъдеш при нас!

Последни новини