Сватбена агенция София

В стил Винтидж

Винтидж сватбата - стилът, който бива избиран от много съвременни булки. Той носи усещане и мода, характерни за 20-те. Минавайки през много трансформации, този стил се съхранява и през 70-те и 80-те години.

Винтидж усещането се характеризира с цветове в гамата на кафявото и бледи пастелни тонове. Що се отнася до интериора, при този стил можем да видим ретро инвентар, старинни и антикварни мебели, дърво и мебели от натурални материали.

Пишещи машини, книги, антикварни вази - акценти, които оставят усещането за история.
Относно аксесоарите в облеклото и самата украса, може да заложите на перли и дантела.

Винтидж сватбата изисква цялостна атмосфера на ретро духа. Затова всеки акцен е важен. Започваме с поканите - те също могат да бъдат леко кафяви или в друг пастелен цвят, в тон с цялостната идея на сватбата.

Украсата от цветя тук е задължителна. За този тип сватби се препоръчват рози, божури, хортензии, калии и лалета. За по-свежа атмосфера на открито се използват хризантеми, карамфили или азиатско лютиче. Акцент може да се постави и в букета на булката - лента от коприна или дантела, заедно със старинна брошка.

Винтидж сватбата е по-екстравагнтният избор от класическите сватбени тържества. С него може да се отличите, придавайки класа и изисканост на целия празник.