Сватбена агенция София

Вълнувате се от модни ‪тенденции‬? Цветовете‬ за ‪сватбен сезон 2016г‬.

 Готови сме да Ви заредим с голяма доза вдъхновение при избора на цвят за Вашето сватбено тържество през 2016г.! Всеки нов сватбен сезон ни предлага поредица от нови и вълнуващи модни тенденции! Цветовете‬ на ‪‎2016г‬. предполагат спокойствие, нежност и стил! Изпълват ни с щастие и слънчево настроение! Розов кварц, прасковено ехо, синьо спокойствие, морско синьо, люляково сиво, червено и цвят капучино са само част от предложенията, които ще внесат настроение и стил във вашия сватбен ден! Освен новите цветови предложения, металните отблясъци продължават да бъдат все по-актуални и през 2016г.! Добавете много блясък в детайлите и придайте стил и елеганстост в атмосферата на Вашия сватбен ден!

 Розовото е класически цвят, използван доста често при сватбени декорации и не случайно, неговата разновидност Розов кварц, е първият фаворит за избор на цвят за сватбена украса за 2016г. Прасковено ехо  e разновидност на портокaловия цвят, който внушава приятелска атмосфера, топлина и достъпност. Пастелната мекота на цвят Синьо спокойствие може да бъде съчетана с цвета на прасковата и розовия кварц, както и с много други цветове. Морско синьо е цвят подходящ за сватби в стил Рустик. Този цвят несъмнено ще внесе свежест и настроение на вашето сватбено тържество. Цвят Лютиче ни прехвърля от спокойствието към слънчевото и енергично настроение, идеално се комбинира с лилаво.  Светло синьото е препратка и пожелание към младоженцие за безоблачно бъдеще и успешен семеен живот.  Люляково сиво чудесно се комбинира с традиционния люляков цвят.  В случай, че планирате сватбено тържество тип „Фиеста“, безспорно Червена фиеста е вашият цвят, като прекрасно може да се комбинира с тъмно синьо. Студено капучино е още един неутрален цвят, който може да се комбинира с почти всеки друг цвят. Комбинацията с този цвят изглежда стилна и изискана.  Въпреки, че е рядко  избиран за сватбен цвят, Пролетно зеленото  предполага широка палитра от комбинации, внася свежест и енергия в сватбения ден.

 И не забравяйте, че магията на цветовете се усеща в сърцата на всеки присъстващ! Изберете цвят, който би отличил Вашето сватбено тържество!