Сватбена агенция София

Перлите - бляскав акцент

 Перлите са дошли до нас от дълбините на вековете. Гърците са смятали перлата за символ на любовта и брака. Момичетата в миналото са дарявали перли на галантните рицари за защита в битки. Несъмнено перлата подсилва всички женски качества – нежност, вярност, прозорливост и привлекателност. Неслучайно в митологията тя е символ на богинята на любовта Афродита, родена като нея от бисерна мида.

 Не само заради стила и красотата, която придават, но също така и заради тяхната скрита символика, ние  намираме перлите за подходящ акцент в декорацията на сватбените тъжества.  Цветовете и формите  на перлата могат да бъдат най-различни. Акцентите от перли придават изключително хармонично излъчване.

Приготвили сме  някои интересени препоръки за Вас : 

 Изключително актуален акцент е в булчинския букет, в допълнение с различен вид скъпоценности,  дантели, брошки и кристални елементи, букетът може да добие вид на прекрасно бижу. Перлите могат да бъдат акцент както  във всеки един детайл от сватбената декорация, така също в поканите, сватбените бижута и всеки един детайл от Вашия сватбен ден!

Надяваме се с тези прекрасни кадри сме успяли да ви вдъхновим!