Сватбена агенция София

Плодова сватба с дъх на лято

Лятото предразполага към красиви свежи емоции. Изобилие, Слънце, живот. Всичко кипи! И летните сватби могат да бъдат вдъхновени от тези топли усещания! Ето защо, на вашето внимание предлагаме красиви плодови акценти, които можете да използвате, за да направите сватбения ден още по-неповторим и цветен през по-топлия сезон.

Ягоди, капини, касис, грозде – само част от плодовете, които може да вмъкнете в детайлите. Целият този акцент може да започне още с поднасянето на поканите – нарисуван плод на поканата или покана с формата и цветовете на плода.

Ярки комбинации от свежите отенъци на избрания плод, заедно с бяло – характерният сватбен оттенък. Ако изберете да заложите на ягодите, съветваме ви да съобразите останалата част от декорацията с техните цветове. В случая с ягодите, съчетанието между червено, зелено и бяло ще вдъхва свежест още с влизането в залата и ще пасва чудесно на цялостната лятна концепция, с която искате да се отличите. Бихте могли да експериментирате с тези нюанси, дори при облеклата на шаферите. Какво ще кажете за зелени ризи и червени рокли?

Хубавото е, че плодовете могат да бъдат добавени към всичко – бижута, облекло и прическа на булката. Чудесно се съчетават с украсата от ествествени цветя на арки, стойки, маси и столове.

Надяваме се с тези безкрайно красиви кадри да сме ви вдъхновили. И вече да сте сигурни, че със сватбена агенция „София“ – всичко е възможно!