Новини

Празнично работно време!

Публикувано от Сватбен център на 10 Декември, 2017

            Уважаеми клиенти,

 

   По случай предстоящите Коледни и Новогодишни празници Ви уведомяваме, че магазините myWEDDING в София, Варна и Асеновград ще почиват на 24, 25, 26, 31 декември 2017 година и на 1 януари 2018 година!

  Пожелаваме Ви весели, топли и пълни с изненади пазнични дни!

 

 Екипът на myWEDDING

Булки и Абитуриентки 2018

Публикувано от Сватбен център на 19 Ноември, 2017

   Hadassa и myWEDDING направиха истински фурор при представянето си на сватбеното изложението в Гърция, провело се през изминалият уикенд. На Capsis Wedding Exhibition блесна най-прекрасният щанд Hadassa!

 

   Там беше представена булчинската колекция Limerens  http:/2hs5Jhk и ексклузивната колекция Evening dresess 2018 - "класическите" бални рокли. Вечерните рокли от колекцията са специално разработени за myWEDDING и Абитуриентска кампания 2017 - 2018 година!

 

   На 22 ноември в myWEDDING София ще можете първи да разгледате пълната колекция Вечерни рокли Hadassa, както и да направите своята поръчка за абитуриентска или бална рокля.

Внимание!!! По три специални изненади ще получат първите 10 дами, направили поръчка за абитуриентска или бална рокля от новата ексклузивна колекция 2018 в този изненадващ ден!

 

Колекция БУЛКИ 2018

Публикувано от Сватбен център на 14 Ноември, 2017

Hadassa ни въвежда в ново изкушение!

    Най-новата колекция булчински рокли Hadassa 2018 може да откриете в най-удобния за Вас магазин от веригата myWEDDING - София, Варна и Асеновград! За любителите на извънредни, тайнствени пътешествия - заповядайте в Гърция

   На 18 и 19 ноември 2017 година в Солун, Гърция ще се проведе 25 - тото сватбено, международно изложение. В продължение на 2 дни се събират европейски фирми, за да се срещнат с топ дизайнери и производители, да се запознаят с новите световни сватбени тенденции и да създадат дълбоки и забележителни партньорства. На Capsis Wedding Exhibition всичко е възможно! Всичко е в ръцете Ви - от висококачествени, скъпи, дизайнерски колекции до по-достъпни и за всякакъв повод аксесоари, мъжко облекло и специални, сватбени услуги.

   Европейската къща Hadassa със специалното участие на myWEDDING България ще вземем участие в сватбеното изложение, където ще представим новата великолепна колекция булчински рокли 2018 година - LIMERENS http:/2hs5Jhk

   Имаме удоволствието да Ви поканим на това изключително събитие и да посетите нашият щанд в Capsis Hotel Thessaloniki http:/2zIxPPz