Новини

Празнично работно време!

Публикувано от Сватбен център на 23 Февруари, 2017

            Уважаеми клиенти,

По случай Великденските празници Ви уведомяваме, че магазините Сватбен център в София и Варна ще почиват на 16 и 17 април 2017 година!

 Екипът Ви пожелава да изживеете прекрасен и радостен Великден! Нека бъде ново начало за още по-голямо благоденствие, успех, щастие, любов и още нещо... 

 

 

                                                                                                 Сватбен център

Тенденции БУЛКИ 2017

Публикувано от Сватбен център на 31 Януари, 2017

Тази година, сватбените дизайнери на марката Hadassa ни удивиха с изключителни шедьоври! Основната идея при създаването на новите моделите е да подчертаят изключителната женсвеност и романтика на булките. Нежни дантелени ръкави във всевъзможни варианти и невероятни дантелени гърбове, допълват великолепните модели в духа на „боди арт изкуство”.

Булчинските рокли в стил „Gipsy” превръщат образа на булката в необичаен, елегантен и чувствен. Особено внимание, дизайнерите обръщат на деколтето, което ефективно подчертава елегантните женски форми, а в същото време моделите са създадени да прикриват фини недостатъци. Тези булчински рокли са перфектния избор за момичетата, които обичат да изненадват и учудват с екстравагантност и ексцентричност.

Роклите в стил „русалка” са не по-малко популярни в този сезон. Силуетът  придобил популярност още през 30-те години и винаги е в центъра на всяка, следваща нова колекция, защото най-добре подчертава женските форми с неподправен стил и елегантност. През тази година, богатите кралски шлейфове придават допълнителна пикантност на чудните русалки.

Булчинските рокли в А-силует се нареждат в челните позиции на най-прекрасните модели за 2017 година. Фини колани с нежна украса от кристали, мъниста и дантела придават специален чар и елегантност, като подчертават грациозният силует на модерната булка.

Основната използвана материя е великолепната дантела във всичките и разновидности. Умерено украсена с перли или кристали, комбинирана или не с нежен тюл, мек сатен или величествен жоржет, тя ще ни предложи две чудни измерения: от една страна да създаде илюзия за сексапилна прозрачност, а от друга да запази тайнствена загадъчност!

Живеем в „ера на изобилието”, затова винаги ще търсим най-доброто, ще имаме най-доброто, защото Вие го заслужавате!!!

 

                                                                                           От Сватбен център

 

11 години "Сватбен център София"

Публикувано от Сватбен център на 31 Октомври, 2016

  Уважаеми клиенти, 


  С огромно вълнение и радост Ви съобщаваме, че "Сватбен център София" празнува 11-ият си Рожден ден! 
За нас е изключителна чест, че вече 11 години се грижим и допринасяме за Вашите най-щастливи моменти.
Уведомяваме Ви, че "Сватбен център София" няма да работи на 07.11.2016 г. /понеделник/, а на 08.11.2015 г.  /вторник/ ще е с работно време от 14:00 ч. до 19:00 ч.

 Работното време на "Сватбен център Варна" остава без промяна!

 

  Извиняваме се за причиненото неудобство!