Новини

10 златни правила за момчета - Абитуриенти!

Публикувано от Сватбен център на 27 Април, 2017

1. Първо правило - Няма правила, няма закони и няма никакви задръжки за това как да блестнеш на абитуриентския си бал!

2. Недей да бъдеш обикновен абитуриент, имаш право да си ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН!!!

3. Всички момчета искат да са "спортно-елегантни", а ние искаме просто да си №1.

4. Защо пък трябва да си се представяш по някакъв неясен начин, просто ела при нас и опитай, пробвай различни варианти и много лесно ще изясниш визията, която да следваш!

 5. Не си готов, не си и подготвен да видиш себе си в огледалото с "мъжки костюм", но няма две мнения по въпроса, промяната е ЖЕ-СТО-КА и УЛТРА-СУПЕР ЯКАА!!!

6. Изобщо не е странно или необичайно да дойдеш в myWEDDING със снимка на любим екшън герой, тийн идол или просто някой, който те кефи как се облича. Напротив, така много бързо ще ни се получат нещата.

7. Настояваме да си ултра готин, защото визията, която заедно с теб ще постигнем е 90% от самочувствието, което ще имаш в този важен за теб ден - 90% -ТИ, 5% - КОЛА и 5% - разбира се МАЦУРАНКА!

8. Всички знаем, че спортуваш, поддържаш себе си и за това си толкова готин, обаче не оставай избора си за последния момент, защото, тогава много по-трудно ще облечем нестандартното ти Аполоново тяло ... пък може и да е за добре

 

9. Това, наистина ще бъде един велик, незабравим ден, за който Ти ще бъдеш готов! НЕ ЗАБРАВЯЙ: Сватба можеш 10 пъти да направиш, но бала, ВЯРНО Е ЕДИН!!!

10. "Бъди себе си, останалите роли вече са заети!"

 

 

                                                                                                                     От Ани - консултант в myWEDDING София

 

 

 

 

 

 

 

Сватбен център с НОВО ИМЕ!

Публикувано от Сватбен център на 30 Март, 2017

Уважаеми клиенти,

С радост Ви съобщаваме, че Сватбен център има НОВО ИМЕ - my WEDDING!  

Можете да се насладите на всички стоки и услуги от веригата  my WEDDING вече в три магазина в градовете София, Варна и Асеновград.

 

 

                                                                                      От екипа на my WEDDING!

 

 

 

 

Тенденции БУЛКИ 2017

Публикувано от Сватбен център на 31 Януари, 2017

Тази година, сватбените дизайнери на марката Hadassa ни удивиха с изключителни шедьоври! Основната идея при създаването на новите моделите е да подчертаят изключителната женсвеност и романтика на булките. Нежни дантелени ръкави във всевъзможни варианти и невероятни дантелени гърбове, допълват великолепните модели в духа на „боди арт изкуство”.

Булчинските рокли в стил „Gipsy” превръщат образа на булката в необичаен, елегантен и чувствен. Особено внимание, дизайнерите обръщат на деколтето, което ефективно подчертава елегантните женски форми, а в същото време моделите са създадени да прикриват фини недостатъци. Тези булчински рокли са перфектния избор за момичетата, които обичат да изненадват и учудват с екстравагантност и ексцентричност.

Роклите в стил „русалка” са не по-малко популярни в този сезон. Силуетът  придобил популярност още през 30-те години и винаги е в центъра на всяка, следваща нова колекция, защото най-добре подчертава женските форми с неподправен стил и елегантност. През тази година, богатите кралски шлейфове придават допълнителна пикантност на чудните русалки.

Булчинските рокли в А-силует се нареждат в челните позиции на най-прекрасните модели за 2017 година. Фини колани с нежна украса от кристали, мъниста и дантела придават специален чар и елегантност, като подчертават грациозният силует на модерната булка.

Основната използвана материя е великолепната дантела във всичките и разновидности. Умерено украсена с перли или кристали, комбинирана или не с нежен тюл, мек сатен или величествен жоржет, тя ще ни предложи две чудни измерения: от една страна да създаде илюзия за сексапилна прозрачност, а от друга да запази тайнствена загадъчност!

Живеем в „ера на изобилието”, затова винаги ще търсим най-доброто, ще имаме най-доброто, защото Вие го заслужавате!!!

 

                                                                                           От Сватбен център