Сватбена агенция София

Изнесен ритуал

В градината на ресторанта, в ресторанта или там, където мечтаете да изречете своето "Да"!

 Много двойки предпочитат да сключат брак извън ритуалните зали, на място, което ще създаде по-голяма емоция за тях и техните гости!  Прекрасно предимство, е че бихте могли да подберете сценария на ритуала и продължителността на речта на длъжностното лице, също така вашите гости могат да седнат удобно и да съпреживеят Вашата приказка.

  Съпътстващата музика, също би допринесла по неповторим начин с уникалното си звучене. Озвучаване от диковещ или пък професионални музиканти, изпълняващи джаз, евъргрийни, класическа музика, пиано, флейта, народна музика, китара или стила, който Вие предпочитате. 

  Възползвайте се и от предложенията ни за декорация, за да превърнем всички мечти, свързани с вашата сватба в реалност. Ще обособим мястото, ще ви дадем съвети и насоки за стила на декорацията, а също можем да предоставим програма и кетъринг след ритуала, ако желаете да направите вашата сватбена фотосесия без гостите ви да скучаят. 

 Това е един изключителен ден за Вас и несъмнено изнесения ритуал би допълнил прекрасно графика на вашия прекрасен сватбен ден!