Сватбена агенция София

Сватбена торта

Символът на първата храна, която споделят младоженците - сватбената торта.
Изберете нейния  пълнеж, брой парчета и визия или попитайте за съвет нашия консултант. Обсъдете вашите желания с него. Ще ви предложим дегустация на отбрани предложения за пълнеж на вашата сватбена торта. Нека изберем най-доброто за вашия ден!

Каква торта да изберем? 

1.Бяла еклерова торта

Принцесата на тортите. Снежно бялата еклерова торта придава приказен завършек на цялото меню. Тя е съчетание от сметана, млечен крем и еклери. Едно незабравимо приказно изкушение, което допълва бялата сватбена магия.

2.Японска торта

Много екстравагантен избор. Съчетание от швейцарски шоколадов мус, мус от бял шоколад, ром и за декорация – какао, запечен бадем и пудра захар. Наистина различно предложение, подходящо за придирчив и изтънчен вкус.

3.Торта от шам фъстък и ягода

Ягодки тук, ягодки там! Във всяка хапка се усеща чувството на романтика и любов. Емоции, отправени към любимия десерт, обичаните хора и избрания човек. Пресните ягоди се съчетават с шам фъстъка, което прави тортата наистина неустоим избор за голямото тържество.


4.Торта „Линд“

Цялото щастие на света, събрано в едно парче торта. С торта „Линд“. Пресни съставки, различни продукти и страхотни комбинации. Отправят те в света на мечтите. Там където значение имате само ти и вкуса, който усещаш.

5." Рафаело“

Тортата, която оставя отпечатък в твоето съзнание. И нищо друго след нея не може да се сравни с това богато усещане на сладост и задоволство. С характерния за марката продукти вкус, тази торта придава класа и страхотен завършек на големия ден.