You are currently viewing Булчинската рокля – фокусът и емблемата на всяка сватба

Булчинската рокля – фокусът и емблемата на всяка сватба

  • Post comments:0 Comments

Сватбеният ден несъмнено е един от най-важните в живота на жената и всеки негов елемент трябва да бъде изпипан до съвършенство. Водеща роля в празника има роклята, която трябва да накара булката да се почувства като център на вселената и като най-красивата жена на света в този момент. За да постигнете този резултат, предлагаме на вашето внимание най-важните съвети, които трябва да имате предвид при избора на булчинска рокля.

На първо място, не оставяйте този ангажимент за последния момент. Желателно е да имате достатъчно време и енергия, за да се посветите пълноценно на тази инвестиция и за да можете в движение да коригирате всякакви несъответствия, които ви тревожат. С колкото повече дни разполагате, толкова по-спокойни и концентрирани ще бъдете над отговорната задача.

Фокусирайте се първо върху намирането на най-добрия силует за сватбена рокля, за вас. Детайлите са също важни, но първо трябва да видите каква точно форма подхожда на вашето тяло. За целта трябва да сте честни към себе си по отношение на всички не особено атрактивни части и онези, които със сигурност трябва да подчертаете. Опитайте се да не следвате модната тенденция в момента в ревностен перфекционизъм, а да намерите онова, което ви стои най-добре.

Не забравяйте за горната част. Обикновено си представяме дълга, великолепна рокля с шлейф, но все пак горната й част ще бъде това, което ще се забелязва от повече хора и ще присъства на по-голяма част от нашите снимки.

Не взимайте определена сватбена рокля, само защото е модерна в момента. Трендовете идват и си отиват, но това, което е красиво, остава завинаги. Когато се чувствате секси и бляскави в една рокля, която има както съвременни, така и традиционни елементи, просто ще се чувствате като по-добра версия на себе си и това ще си проличи.

Снимайте се с няколко рокли (ако бутикът го позволява). Можете да ги разгледате вкъщи и да сравните, както и да поискате мнението на близките си. Понякога не можем да се доверим само на огледалото и затова е добре да можем да се погледнем и отстрани.

Пробвайте толкова, колкото смятате, че е необходимо. Не спирайте и не купувайте рокля по принуда, само защото вече се чувствате неудобно да продължите. Много е важно да сте сигурни, че купувате точно вашата рокля и не сте направили никакъв компромис с избора. Все пак този ден трябва да бъде перфектен!

… но и не прекалявайте с пробите. Според специалистите, прекомерното пробване на рокли може да ви обърка и дезориентира, което пък да ви натъжи и паникьоса.

Много е важно да носите качествен сутиен, когато пробвате сватбени рокли. Макар много жени да не осъзнават силата на хубавото бельо, то със сигурност ще допринесе изключително много за вашата красота и увереност.

Не се ядосвайте заради размера на сватбената рокля. Тя много често е с един или два размера по-голяма от вашия, така че депресивните мисли нямат място в такъв момент. Всяка рокля може да бъде коригирана така, че да пасне идеално именно на вашето уникално тяло!

И накрая, но не на последно място – питайте! Задавайте всички въпроси, които ви хрумнат, на консултантите в сватбения център. Само тогава, когато сте наясно с всеки детайл, можете да направите една наистина разумна покупка.

И въпреки всичко не забравяйте, че роклята е само част от вълшебния ви празник. Това е денят, в който празнувате любовта си с хиляди надежди за бъдещето и нищо материално не трябва да ви огорчава.


Вашият коментар

Запази час!
Запитване