You are currently viewing Булчински рокли Hadassa | Колекция 2021 | The Charm

Булчински рокли Hadassa | Колекция 2021 | The Charm

Вдъхновени от съвършенството, сътворени с любов и старание, чувствени на допир… това са булчинските рокли от колекция 2021 на световноизвестния бранд Hadassa.

За поредна година доверието между нас и нашите партньори се затвърждава и ние от Сватбен център myWEDDING продължаваме да бъдем ексклузивни представители на бранда за България! Великолепните рокли на Hadassa ще откриете единствено и само в нашите магазини в София, Варна и Асеновград!

Ние сме убедени, че предстоящата година ще ни донесе дълго чаканите бурни празненства, щурите емоции и незабравими мигове, изпълени със своя особен чар, когато са споделени с хората, които обичаме!

Булчинските рокли от колекция The Charm са изящни, нежни и не просто следват последните модни тенденции, те отразяват индивидуализма на булката чрез прецизните си кройки и уникални дизайни. С една дума, те са – различни! Каквато ще бъде и 2021-ва година, време на осъзнатост в човешките взаимоотношения! Не случайно споменаваме това, убедени сме, че всеки ще преосмисли колко важна е връзката със семейството и приятелите, което ще направи празненствата ни още по-сплотени!

Скъпи булки, новите рокли от колекция The Charm ви очакват в магазините на Сватбен център myWEDDING! Разгледайте ги на сайта в секция „Булчински рокли“, като разбира се, за всеки модел ще откриете подробното му описание за материя, дизайн и визия.

Запишете своя час за проба лесно и удобно в онлайн формата ни! ⇒  „Запиши час“

Е, роклите са вълшебни… не мислите ли?

Ние сме също толкова развънувани да представим новите булчински рокли на Hadassa, колкото сте и вие да ги видите, докоснете и облечете!

Следете страниците ни във Фейбук и Инстаграм, където ще можете да научавате за интригуващи новости и да гледате полезни включвания на живо!

The Charm е богата и разнообразна колекция луксозни модели, които са истинско олицетворение на красотата. В нея се съдържат рокли със силуети, подходящи за всеки тип фигура и дизайни, които да задоволят и най-капризния вкус!

Визията е напълно завършена обаче, когато сте подбрали перфектните стилни аксесоари! При нас ще откриете богат асортимент сватбени обувки, чанти, бижута, воали, жартиери, букети и много други булчински атрибути!

Всяка колекция от бранда е сътворена с желание и индивидуализъм, за да заблестите в най-специалния ви миг с мечтаната сватбена рокля! Разгледайте всички останали модели в каталога ни „Булчински рокли“!

Запишете своя час за проба лесно и удобно в онлайн формата ни! ⇒  „Запиши час“

Ще бъдем удовлетворени да помогнем и в избора на сватбено облекло за Вашата половинка! За неустоимата визия на господата се грижат известните марки като Apolon, Morandi Bocci, Gioberti, Sabato Ruso, Pierre Cardin и други. Разгледайте нашите предложения за сватбени костюми. ⇒ Каталог „Мъжки костюми“

За специалните мигове се изисква специална подготовка, а ние от Сватбен център myWEDDING сме вашата опора в подготовката за един от най-искрените моменти в живота – бракосъчетанието.

Нека Ви запознаем с нашите слънчеви момичета Поли и Деси, които са главни действащи лица в „Сватбен видео помощник“ – поредица от информационни видеа на тема сватба и всичко свързано с организацията за този специален ден! Видеата ни ще бъдат полезни на всички лица, замесени в празненството – младоженци, кумове, шафери, шаферки и гости.

Този епизод е посветен специално на дамите и избора на тяхната сватбена рокля. Отпуснете се пред екраните си и чуйте съветите ни за безупречна визия!

Вижте празничното ни работно време! ⇒ „Празничен график“

Целият екип на myWEDDING ви поздравява за идните коледни празници с пожелание за здраве, щастие и любов!


Запази час!
Запитване