You are currently viewing Важността на иначе дребните детайли в сватбеното тържество

Важността на иначе дребните детайли в сватбеното тържество

  • Post comments:0 Comments

Трескавата подготовка за сватбата е едно от най-натоварващите и същевременно приятни изживявания. Сватбеното тържество не се ограничава до роклята, костюма и тържествената зала. Този момент е изграден от толкова много дребни детайли и липсата, на който и да е от тях, не остава незабелязана.

Всички младоженци, и в частност булките, мечтаят сватбата им да е неповторима, да са оригинални и креативни, да фантазират и налагат тенденции. За това съществуват различни услуги, които да допринесат за красотата на специалния ден, чрез разчупване на дребните, но важни елементи.

Мястото на сватбата

Съвсем не е без значение къде ще отпразнувате брака си. Като е Вашият ден, нека е както трябва. Ако нямате наблюдения върху подходящи места за повода, можете да се обърнете към фирма-специалист в областта. Ние, от MyWedding, се ангажираме с помощта при избора на ресторант, отговарящ на цялостната Ви концепция за перфектната сватба. Също така, сме предвидили тематични украси, с които да превърнем значимия повод в една незабравима приказка. Целта ни е да свалим възможно най-много от товара, който имате покрай подготовката за тържеството. А, за Вас ще остане, да блестите с половинката си, на грижливо аранжираната сватбена маса от нас, и да се наслаждавате на всеки изпипан елемент, носещ вашите имена… защото това е Вашият неприкосновен и уникален ден.

Поканите

Те трябва да са изработени така, че на всеки от гостите Ви, да му се иска да си я постави на секцията. Накратко казано, поканата е не просто текст, апелиращ към подкрепа и съпреживяване в щастливия ден, но и естетично бижу, оставящо трайни следи от празника, не само на младоженците, но и на всеки достоен да уважи събитието. Затова дизайнът и материалите трябва да бъдат подбрани правилно и с вкус. Започвайки избора си, ще разберете колко е труден, при наличие на такова огромно разнообразие. Ние, избрахме за Вас, да излезем извън рамката на масовите покани и да Ви включим, като главни действащи лица в дизайна на поканите за сватбата Ви. Затова изготвяме покани, които са изцяло по ваша идея и проект. Това Ви осигурява спокойствие и гаранция, че Вашите покани ще са неповторими. Не пропускайте нито една възможност да внесете нещо от себе си във всеки детайл.

Сватбените Чаши

Тук вече говорим за истински сантимент! Изберете внимателно сватбените си чаши, постарайте се да вложите цялото си сърце и душа там. Развихрете въображението – гравирайте, слагайте инициали, обков, и каквото още се сетите. Просто ги превърнете в любимото и символизиращо украшение в дома си, което да ви просълзява от умиление, всеки път, когато ги погледнете. В MyWedding можете да изберете модел чаши, които да гравираме по Ваш вкус.

Брачни халки, особено когато са гравирани с любов

Най-специалният елемент в сватбата и след нея… Брачните халки са единственият предмет, който младоженците трябва да носят винаги върху себе си. Кръгът, като символ на безкрайността е избран неслучайно на международно ниво за константно бижу, върху ръката на всеки, сключил брак. Също, както при чашите, пръстенът може да бъде гравиран с имената или кратко послание, което да носите със себе си винаги и навсякъде… до края! Методите за гравиране, които използват фирми, предлагащи тази услуга са лазерно гравиране и ударно-точково гравиране. Ние, от MyWedding, предлагаме ударно-точково гравиране на халки. Избрахме го, като услуга, която да предложим на клиентите си, заради предимствата му. Първо, позволява наклонение в шрифта и второ е с по-детайлно изпълнение. А, имайки предвид, ръчната част от работата, го прави и неоспоримо по-сантиментален метод. Гравирането прави халката специална и посветена само и единствено на половинката Ви, чието име нежно ще милва ръката Ви. Не омаловажавайте халката като елемент – тя не е обричане, а вричане във вярност и е редно да носи инициалите на човека отреден за вас, това е нещото, което я отличава от всеки друг пръстен. Не забравяйте начинът за поднасяне на халките – възглавнички, кошнички или кокетни кутийки, са едни от вариантите да допринесете стилово за приказната атмосфера във вашия голям ден.

Подаръци за гостите

Не ги подценявайте в никакъв случай. Подаръците за гостите Ви, са вашата благодарност за това, че са станали част от празника Ви. Вложете сърце и душа, за да зарадвате гостите си и да им оставите малко, но чувствено споменче от големия ден. Тук, отново персонализирайте с имената си, независимо на какъв предмет сте заложили.

Развихрете максимално фантазията си, за предстоящата Ви сватба, защото всяка една любов, заслужава своя момент на официализиране, който да остави дълга диря и положителен отзвук, сред познати и непознати.

И запомнете – красотата често се крие в детайлите, не ги подценявайте!

Персонализирайте всеки от тях, като се превърнете в главни действащи лица, не само като младоженци, но и като творци, които са вложили от сърцето си и в най-малкото аксесоарче.


Вашият коментар

Запази час!
Запитване