You are currently viewing Вълнуващи емоции и великолепни рокли | Модна фиеста Албена 2020

Вълнуващи емоции и великолепни рокли | Модна фиеста Албена 2020

Модна фиеста Албена, с организатор Мариана Аршева, е едно от най-горещите събития в модния бранш. Курортния комплекс Албена за двадесета поредна година бе домакин на фиестата, а ние от Сватбен център myWEDDING имахме удоволствието представим най-красивите си рокли на престижния подиум пред широка аудитория гости.

Нашите прекрасни момичета, Поли и Деси, от първо лице споделят за изживяването и издават тайни от кухнята! Самите те взеха участие във двете вечерни издания на ревюто и бяха главни действащи лица в организацията зад кулисите.

„За нас беше неописуемо преживяване да бъдем на сцената с изявени български звезди и модели, да сме рамо до рамо и в работата, и в забавлението…“- казва Поли.

Деси споделя за доловените мигове с другите моделки – „Емоциите бяха много, всички момичета се влюбиха в роклите, с които дефилираха!“.

Не само момичетата останаха впечатлени от прекрасните тоалети на световноизвестния бранд Hadassa, чиито булчински и вечерни рокли представихме, а и всички гости и зрители на ревюто. С бурни овации публиката приветстваше момичетата на сцената и на всяка една от тях личеше, че се чувства като принцеса с нашите рокли.

Поли и Деси разказват, че зад кулисите е протекла строга организация, за да може всеки детайл да бъде изпипан и публиката да се наслади на истинско шоу. „Разбира се, че имаше напрежение и бързане, все пак искахме всичко да е перфектно, и благодарение на момичетата, които ни се довериха, на сцената всичко се получи повече от чудесно!“, добавя Поли.

 

 

 

 

 

 

 

В профила ни в Инстаграм, моделката Стели Димитрова сподели в коментарите за нейното изживяване съвместно с екипа ни.

 

Невероятната Крис Пасева също сподели с последователите си много снимки от ревюто, облечена с рокли от нас!

 

Сърдечно благодарим на организаторката на събитието за поканата! Надяваме още много години да работим съвместно!

За нас беше чест да закрием първата и втората вечер от ревютата с великолепните рокли на марката Hadassa, а силните аплодисменти показаха, че тоалетите ни достойно са заели своето място на сцената на Модна фиеста Албена 2020г.!


Запази час!
Запитване