You are currently viewing Условия за гаранция и поправка на бижута, закупени от нас

Условия за гаранция и поправка на бижута, закупени от нас

Ние от Сватбен център myWEDDING съпреживяваме радостните емоции от подготовката за едно от най-вълнуващите събития в живота – СВАТБАТА! До Вас сме и във всяко друго официално събитие и важен повод!

В бракосъчетанието акцент са халките, които трябва да бъдат подбрани с внимание и съобразно Вашите предпочитания! При нас ще откриете над 2000 модела халки, изработени с прецизност, за да задоволят всеки вкус!

На щанда ни за аксесоарите ще откриете брачни халки, годежни пръстени, златни и сребърни изделия, като колиета, висулки и верижки, гривнички и лъжички за кръщене!

Предлагаме и услугата гравиране на изделия в два варианта – машинно и ръчно! Получавате комлимент, когато закупите халките си от нас – гравиране на Вашите брачни пръстени!

Всеки продукт, независимо от класа си и качеството на изработка, се нуждае от правилна употреба и съхранение, за да бъде „животът“ му по-дълъг.

Запознайте се с инструкциите за ползване и съхранение на изделията, както и с приложеното описание за гаранция и поправка на бижута, закупени от нас.

Гаранция и поправка:

Всички бижута закупени от нас имат 2 (две) години гаранция от деня на покупката съгл. чл.119 от ЗЗП. Гаранцията покрива само фабрични дефекти. Независимо от търговската гаранция продавачът отговаря за липса на съответствие на стоката с договора за продажба, съгл. чл. 112 – 115 от ЗЗП. Изключение от нашата гаранция са дефекти предизвикани вследствие на злополука, неправилно боравене, небрежност, счупени или надраскани камъни, деформирани части, наранена повърхност, полировка или счупена закопчалка, опит за самостоятелна поправка, естествено износване или промяна на размера. Оценката на причините се извършва от специалист ювелир. Нашата гаранционна услуга включва възстановяване чрез поправка, с идентичен или еквивалентен елемент или възстановяване на сумата за изделието. След изтичане на гаранционният срок, ние можем да ремонтираме вашето бижу срещу заплащане.

 

Инструкция за ползване и съхранение:

Съхранявайте вашето бижу в оригиналната опаковка, в която е закупено. Почиствайте го със специална кърпа или при специалист ювелир. Златото е мек благороден метал и се деформира лесно, за това сваляйте бижуто при физически труд или домакинска работа, за да не се издраска или деформира. Бижутата с фино матово покритие лесно се повреждат при съприкосновение с други твърди предмети. Бижутата изработени от бяло злато или в комбинация с жълто могат да променят цвета си с течение на времето при постоянно носене. Никога не използвайте химически препарати, парфюми, стилизиращи продукти за коса или декоративна козметика, когато сте сложили бижуто. Това е предпоставка за неговото необратимо увреждане. Избягвайте попадането на вода и измиващи продукти върху изделието. При добра грижа и правилно съхранение вашето бижу ще запази блясъка и красотата си години наред.


Запази час!
Запитване