You are currently viewing Гравиране на аксесоари в myWEDDING

Гравиране на аксесоари в myWEDDING

Какво по-хубаво от персонално гравирани аксесоари, които да Ви припомнят за вълшебния ден, когато Вие и Вашата половинка сте си казали заветното „ДА!“…? Предимствата на гравирането на халки, чаши или други сватбени аксесоари носят своят чар, оставяйки нежен спомен във времето.

Ние от Сватбен център myWEDDING предлагаме гравиране на аксесоари на високо ниво вече 14 години.

Благодарение на най-иновативните машини в магазините ни, можете да се възползвате от услугата ударно-точково гравиране на халки. То позволява наклонение в шрифта и по-детайлно изпълнение. Имате възможност да изберете шрифт, с който да се отличават халките Ви. Гравирането прави халката специална и посветена само и единствено на половинката Ви, чието име нежно ще милва ръката Ви! А, имайки предвид ръчната част от работата, го прави и неоспоримо по-сантиментален метод.

  • Ако закупите халките си от нас, надписването им е нашият подарък за Вас!
  • Цената на външно гравиране е 10лв/бр!

Гравирането на чаши става собственоръчно от нашите професионалисти, които изпипват всеки детайл с внимание и прецизност.

  • Цената на гравиране за артикули закупени от нас е 3лв/бр.
  • За външно надписване – 5лв/бр!

 

Изберете Вашите сватбени халки още сега и се възползвайте от нашата „Златна отстъпка“ –> Каталог „Брачни халки“

Колкото тежат Вашите златни сватбени халки закупени от Нас, толкова процента ще бъде Нашата отстъпка* от всичко останало за Вас!
* Отстъпката ползвате Вие, Вашите кумове, роднини и приятели.
** Отстъпката не важи за друго злато и стоки в намаление.

 

 

 

 

Следете страницата ни във Фейсбук за интересни рубрики и ново съдържание всеки ден!   https://www.facebook.com/svatbencenter/


Запази час!
Запитване