You are currently viewing Наредба за сключване на граждански брак ОНЛАЙН

Наредба за сключване на граждански брак ОНЛАЙН

? ПЪРВОАПРИЛСКА ШЕГА! ?

 

? До момента обредните домове не са въвели закон за сключване на брак онлайн, но ние се заемаме лично да им предложим идеята! Първо искахме да я споделим с Вас, за да внесем заслуженото настроение за деня на шегата!

А Вие подготвихте ли своята шега?

Не можете да сключите брак онлайн, но можете да поръчате всичко необходимо за Вашата сватба докато сте вкъщи!

Наложената карантина във връзка с извънредната ситуация, ни предоставя повече ценно време у дома със семейството и повече свободно време, което не бива да губим! Неочаквано, COVID-19 „замрази“ бурните приготовления на бъдещите младоженци, но ние от Сватбен център myWEDDING сме готови да изпълним всяко Ваше желание, за да гарантираме перфектната организация на Вашия специален ден! Сега е перфектния момент да подготвите детайлите за Вашето тържество!

Можете да се свържете с нас на лично съобщение в страницата ни във Фейсбук или на телефон +359 2 875 51 76, +359 888 304 208. Нашите консултанти с радост ще съдействат да осигурят пълна информация за Вашето запитване! Не се колебайте да попитате за артикули, които не откривате в сайта!

Здравето и безопасността са на първо място! Останете си у дома, поръчайте онлайн, а ние ще доставим поръчката Ви чрез куриер!

 

Поздрави,

екипа на Сватбен център myWEDDING София!

 

Начална страница – Основни категории


Запази час!
Запитване