You are currently viewing Защо е важно сватбените покани да са специални?

Защо е важно сватбените покани да са специални?

Сватбеният ден е един от тези незабравими мигове, които слагат начало на нова история в живота на двама влюбени. Еуфорията около подготовката на този специален ден е толкова голяма, че не подминава дори близки и приятели на младата двойка. Всеки един детайл около церемонията трябва да бъде изпипан, за да бъде „приказката” съвършена.

Поканата също не остава на заден план.

Дори напротив! Сватбената покана е един от най-основните елементи на всяка една сватба! Тя е първото впечатление, което ще оставите у човека, който я получи. По този начин вие изразявате себе си… макар и от разстояние. Вашата покана не е обикновено писмо. Освен покана, тя е и молба към получателя за присъствие и подкрепа в този така специален ден. Поради тази причина, вашата сватбена картичка трябва да бъде стилна, интересна… с една дума „уникална”.

Освен задължителните неща, които трябва да посочите – за кого и от кого е поканата, точен час, кога и къде ще се състои събитието, трябва да напишете и единствен по рода си текст. Баналните покани са изтъркани, затова раздвижете ума си и повикайте въображението си. Интересните авторски покани гарантират радостните емоции, които ще предадете на получателя.

Дизайнът на поканата също е изключително важен.

Повечето двойки предпочитат изчистените традиционни покани в светли тонове, предимно бели и кремави  цветове,  без излишни украшения. Семпло, нежно и красиво. Но според предпочитанията, поканите могат да бъдат и по-модерни и по-оригинални.

Поканите в ярки цветове привличат окото, а интересният им дизайн ги прави не просто покана, а достойно украшение за семейната витрина. Поканите тип „свитък” са изключително актуални. Друг интересен вид са поканите с украшения, бродерии, мъниста, цветя или панделки. Формата на подарък е все по-често предпочитана, а 3D поканите грабват със своята оригиналност. Техният дизайн може да бъде съчетан с цветовете и стила на сватбата! Интригуващи новости са поканите, изработени от плексиглас или дърво!

Модерните технологии навлизат с пълна сила във всяка една сфера на живота… не подминават и подготовката за сватбата!

 

Талантливите и креативни дизайнери на Сватбен център myWEDDING обожават да творят и да превръщат идеите на младоженците в реалност! Ние използваме иновативни програми за проектиране на мечтаните от Вас покани и подбрани  висококачествени материали за направата им!

Очакваме Ви в магазина ни в София, за да се срещнете лично с нашите дизайнери, за да изготвят индивидуален проект за Вашите уникални сватбени покани, които да очароват гостите Ви!

Вдъхновение и идеи можете да получите още сега от нашия „Каталог – Сватбени покани“.


Запази час!
Запитване