Абитуриентска рокля Минесота myWEDDING

950.00 лв.

Абитуриентска рокля Минесота myWEDDING е част от най-новата дизайнерска колекция на Сватбен център с марка myWEDDING. Дълга официална рокля със силует А – линия, богато декорирана с 3D цветя.

  • марка: myWEDDING
  • колекция: SC
  • силует: А-линия
  • визия: гол гръб, дълга, цепка, 3D дантела, сърцевидно бюстие
  • материя: шифон
  • цвят: пудра, тъмно син, черен
  • размер: По поръчка!

Описание

Абитуриентска рокля Минесота myWEDDING е част от най-новата дизайнерска колекция на Сватбен център с марка myWEDDING. Дълга официална рокля със силует А – линия.

Роклята може да бъде изработена и в други цветове – тъмно син, пудра и черен.

Бална рокля Минесота myWEDDING е изработена от луксозен шифон и богато декорирана с цветчета. Официална рокля Минесота е с ръчно нашитата феерична 3D дантела с цветя и пайети. Сърцевидно бюстие, което продължава с деколте от инвизибъл тюл, който перфектно се слива с кожата. Гърбът е гол, а закопчаването е с помощта на цип. Великолепен акцент на роклята е ефектът „цепка“ – прозрачен тюл, който наподобява цепка, декориран с елементи от невероятната дантела. Пола от нежен шифон се спуска ефирно и леко, за да оформи стилната визия на модела. Абитуриентска рокля Минесота myWEDDING е изключително лека и удобна!

Дизайнерите на Сватбен център черпят вдъхновение от усмихнатите и доволни клиенти, затова не престават да творят! Всяка една от впечатляващите ни рокли, с марка myWEDDING, е старателно изработена по дизайнерски проект! Рокли, създадени специално за официални събития и други важни поводи, на които желаете да заблестите с неповторима визия.

Заповядайте в магазините на Сватбен център myWedding и разгледайте новите ни колекции абитуриентски рокли, които са водени от последните модни тенденции! Избирането на Вашата мечтана бална рокля ще бъде незабравимо преживяване, ще се чувствате комфортно и уютно, защото ще получите необходимото внимание и консултация от нашите професионалисти! Консултантите ни с радост ще съпреживеят бурните емоции от избора на абитуриентска рокля, както и всички необходими аксесоари към нея!

Разгледайте нашите предложения за официални чанти- тук! –>  https://svatbencenter.bg/каталог/официални-чанти/

Фотограф: Yvo Kanin | https://www.facebook.com/Yvo.Kanin

Очакваме Ви в царството на избора!

Следете страницата ни във Фейсбук за интересни рубрики и ново съдържание всеки ден!   https://www.facebook.com/svatbencenter/

Запази час!
Запитване