Абитуриентска рокля Бетина myWEDDING

850.00 лв.

Абитуриентска рокля Бетина myWEDDING е част от най-новата дизайнерска колекция на Сватбен център с марка myWEDDING. Официална рокля от две части – къс гащеризон и подвижен шлейф от тюл.

ЗАПИТВАНЕ
  • марка: myWEDDING
  • колекция: SC
  • силует: принцеса
  • визия: дантела, къса, V-образно деколте, гол гръб, екстравагантен, къси панталони, подвижен шлейф
  • материя: еластично трико, мек тюл
  • цвят: по избор
  • размер: По поръчка!

Описание

Абитуриентска рокля Бетина myWEDDING е част от най-новата дизайнерска колекция на Сватбен център с марка myWEDDING. Официална рокля в две части – гащеризон с къси паталонки и подвижен шлейф.

Рокля Бетина може да бъде закупена в две отделни части:

  • Самостоятелна цена на гащеризон Бетина (без шлейф) е 600лв.
  • Самостоятелна цена на шлейф Бетина е 250лв.

 

Бална рокля, с изключителен дизайн и прецизна изработка. Рокля с V-образно деколте, което продължава с извизибъл тюл, който идеално се слива с кожата. Основата на роклята всъщност е гащеризон от еластично трико, а отгоре е нашита ръчно разкошна дантела с флорални мотиви. Обемен шлейф от тюл, който се спуска ефирно, се закача върху талията с коланче. Предимството на подвижния шлейф е това, че преобразява силуета на роклята за секунди. Така можете да се насладите на две съвсем различни визии с една рокля.

Абитуриентска рокля Бетина myWEDDING е отличен избор за бална рокля, с която ще се чувствате уверена и специална на Вашия празник.

Дизайнерите на Сватбен център черпят вдъхновение от усмихнатите и доволни клиенти, затова не престават да творят! Всяка една от впечатляващите ни рокли, с марка myWEDDING, е старателно изработена по дизайнерски проект! Рокли, създадени специално за официални събития и други важни поводи, на които желаете да заблестите с неповторима визия.

Заповядайте в магазините на Сватбен център myWedding и разгледайте новите ни колекции абитуриентски рокли, които са водени от последните модни тенденции! Избирането на Вашата мечтана бална рокля ще бъде незабравимо преживяване, ще се чувствате комфортно и уютно, защото ще получите необходимото внимание и консултация от нашите професионалисти! Консултантите ни с радост ще съпреживеят бурните емоции от избора на абитуриентска рокля, както и всички необходими аксесоари към нея!

Разгледайте нашите предложения за официални чанти- тук! –>  https://svatbencenter.bg/каталог/официални-чанти/

 

Фотограф: Yvo Kanin | https://www.facebook.com/Yvo.Kanin

Очакваме Ви в царството на избора!

Следете страницата ни във Фейсбук за интересни рубрики и ново съдържание всеки ден!   https://www.facebook.com/svatbencenter/

Запази час!
Запитване