Подаръче стъклено шише М1

2.80 лв.

Подаръче стъклено шише с персонализиран надпис по Ваше желание!

Поръчайте бързо и удобно чрез лично съобщение още сега!

ЗАПИТВАНЕ

Описание

Подаръче стъклено шише М1 е перфектният подарък за Вашите гости, което ще остане скъп спомен от сватбеното Ви тържество. Шишенцето е с вместимост на течността 40мл.

Подаръчета за гости изработени с прецизност към всеки детайл, специално създадени за Вашите специални мигове! На щанда ни за сватбени аксесоари ще отриете голямо разнообразие от подаръчета в различни стилове.

Имате възможност за поръчка на подаръче стъклено шише с персонализиран надпис и панделка в цвят по избор.

  • Срок за изпълнение на поръчка с голям брой подаръчета – до 10-13 работни дни.
  • Винаги имате възможност за експресна поръчка при допълнително заплащане.

 

Стараем се да се отличаваме със собствен стил, затова и нашите дизайнери се грижат за създаването на артикули с авторски дизайни и прецизна ръчна изработка! Разгледайте част от предложенията ни за сватбени аксесоари тук ⇒ Каталог „Сватбени артикули“

Заповядайте в магазините на Сватбен център myWedding, където ще се чувствате комфортно и уютно, защото ще получите необходимото внимание и консултация от нашите професионалисти! Ще бъдем удовлетворени да помогнем и в избора на всички останали сватбени аксесоари, както и сватбено облекло. Очакваме Ви на място, за да разгледате богатия асортимент от дизайнерски сетове, кошници, бутилки и много други аксесоари и гарантираме, че ще превърнем избирането им в незабравимо преживяване!

При нас ще откриете всичко необходимо за една запомняща се сватба!

Следете страницата ни във Фейсбук за интересни рубрики и ново съдържание всеки ден! https://www.facebook.com/svatbencenter/

Запази час!
Запитване