Стъклено шише подарък

1.90 лв.

Стъклено шише подарък с цветни бонбонки и ‘тагче’ с надпис по избор на клиента. То ще остане скъп спомен за Вашите гости! Затова нека идеята бъде оригинална и запомняща се!

Поръчайте бързо и удобно чрез лично съобщение още сега!

ЗАПИТВАНЕ

Описание

Стъклено шише подарък с цветни бонбонки и ‘тагче’ с надпис по избор на клиента. Погрижете се гостите Ви да получат сладък и закачлив подарък от Вашата сватба.

Подаръчета за гости, изработени по авторски дизайн от сръчните ръце на нашите дизайнери професионалисти! Украсата на подаръчето може да бъде съчетана с цветовете на Вашата сватба!

  • Срок за изпълнение на поръчка с голям брой подаръчета – до 10-13 работни дни.
  • Винаги имате възможност за експресна поръчка при допълнително заплащане.

Ако притежавате нестандартно виждане и имате идея за собствен дизайн подаръчета на гости, ще се радваме да превърнем идеята Ви в реалност!

Стараем се да се отличаваме със собствен стил, затова и нашите дизайнери се грижат за създаването на артикули с авторски дизайни и прецизна ръчна изработка! Разгледайте част от предложенията ни за сватбени аксесоари тук ⇒ Каталог “Сватбени артикули”

Заповядайте в магазините на Сватбен център myWEDDING, където ще получите необходимата консултация от нашите професионалисти!

При нас ще откриете всичко необходимо за една запомняща се сватба! Очакваме Ви в царството на избора!

Запази час!
Запитване