Сватбени магазини

Сватбен център София

Най-големият сватбен магазин в София с 1000 кв.м. площ. В myWedding ще намерите всичко необходимо за най-незабравимия ден в живота Ви – Вашият бал или Вашата сватба!

Сватбен център Варна

Най-просторният сватбен магазин във Варна. В атрактивния двуетажен салон от над 400 кв.м. ще откриете всичко за Вашата сватба или абитуриентски бал.

Сватбен център Асеновград

Най-новият сватбен магазин в Асеновград – градът на булчинските рокли! Разположен на 600 кв.м., myWedding гордо посреща своите клиенти в неподправен уют и изискана обстановка.

Защо да изберете нас?

Край на драмата! Защо ли?

Защото ние сме подготвени за всяка една ситуация! Най-малкият детайл е от значение- много години и безброй празници на любовта са ни научили на това. Оставете на страна всичко, което Ви тревожи и поверете тази грижа на професионалистите.

Направете своя избор!

За булката – мечтаната сватбена рокля, булчински обувки, булчински бижута, букет, жартиер, диадема, воал, чанта и още много.
За младоженеца – елегантен сватбен костюм, риза, обувки, вратовръзка, фишу, колан, ръкавели и други.

Изберете мечтания тоалет!

Разполагаме със собствено ателие, в което се изработват сватбени и официални тоалети. По Ваш избор и вкус! Най-после Вашите мечти ще се превърнат в реалност.
Кралица на бала или най-прекрасната булка?
Чаровният принц или неустоимия кавалер?

И още за сватбата!

Брачни халки и сватбени покани, сватбени чаши и свещи, сватбено шампанско, шаферски рокли и костюми за деца. Абитуриентски рокли, официални дамски рокли и официални мъжки костюми, както и организирането на самите тържества!

Булчински рокли

Абитуриентски рокли

Сватбени новини

Проект BG16RFOP002-2.089-3306-C01/ 16.08.2021 г.

На 16.08.2021 г. „БП – КОМЕРС“ ЕООД сключи административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.089-3306-C01 с Министерство на икономиката за изпълнение на проект: „Подкрепа за малки предприятия с

Прочетете повече »

Нашите марки

Ексклузивен представител на hadassa

Запази час!
Запитване