You are currently viewing Правилната дата за сватба е решаваща за съвместния живот!

Правилната дата за сватба е решаваща за съвместния живот!

  • Post comments:0 Comments

Бракът е една от най-важните крачки, които човек прави в живота си. Може би и затова преди да се решим на нея, в главата ни бушуват куп въпроси, на които е доста трудно да си отговорим. 

Има хора, които се доверяват на безброй тестове с надеждата, че ще успеят да получат отговори на това, което не им дава мира. Но те отнемат много време.

Хороскопът, който днес ще ви предложим, ще ви отнеме само няколко минутки, а като резултат най-сетне ще получите отговор на най-важните въпроси, които не спират да ви измъчват – какъв ще е животът ви, след като се ожените и какво семейство ще създадете.

Защото със сигурност не подозираte, че отношенията в семейното гнездо зависят от положението на звездите в деня на сватбата ви. Намерете своята и разберете какво бъдеще ви очаква!

Сватба в знака на Овен (20.03–19.04)

Педи брака: отношенията ви са се развивали с голяма скорост. Докато се обърнете, и сте се озовала пред олтара.

След сватбата: връзката ви са много импулсивна, затова и няма как да избегнете мащабните семейни битки.

Възможни проблеми: най-големият проблем във вашата двойка е нежеланието да правите компромиси. Понякога сте прекалено праволинейни, което ви прави раздразнителни и агресивни.

Съвет: научете се да изразходвате цялата си агресия и раздразнителност в леглото. Това е най-добрият начин да свалите напрежението за дълго време!

Сватба в знака на Телец (19.04–20.05)

Преди брака: от самото начало на връзката ви внимателно изучавате силните и слабите си страни, както и финансовото си положение.

След брака: и двамата искате спокоен живот и отнасяте с трепет един към друг, което прави отношенията ви много красиви.

Възможни проблеми: нерешителността е единственият проблем на такива двойки. Преодолейте я и във вашия дом ще цари само спокойствие и любов.

Съвет: когато казвате, че обичате партньора си, задължително трябва да подкрепите думите си с действие.

Сватба в знака на Близнаци (20.05–21.06)

Преди брака: запознанството ви е започнало непринудено – с удачна шега или фраза. За кратко време сте успели да обсъдите множество важни за вас теми.

След брака: общуването помежду ви, което на пръв поглед изглежда повърхностно, всъщност е много задълбочено и сериозно.

Възможни проблеми: романтиката в подобни отношения изчезва много бързо и се превръща в спомен.

Съвет: преди всичко трябва да станете добри приятели, а след това любовници. Няма да е лошо и да си намерите общо хоби или да си помагате в работата.

Сватба в знака на Рак (21.06–22.07)

Преди сватбата: веднага сте се почувствали сродни души и двамата сте искали спокойни старини.

След сватбата: привличането между вас е толкова силно, че просто си четете мислите.

Възможни проблеми: вкусовете, хобитата и желанията ви са толкова сходни, че понякога се плашите от това.

Съвет: не търсете под вола теле и не се страхувайте, а просто се наслаждавайте на живота!

Сватба в знака на Лъв: (22.07–22.08)

Преди сватбата: имали сте истински главозамайващ роман.И не сте имали никакви съмнения, че сте срещнала човека на мечтите си.

След сватбата: отношенията ви са не само романтични, но и интелектуални. Връзката ви се отличава с истинска преданост и дълбока откровеност. В спалнята ви цари страст и не се страхувате смело да говорите за желанията си.

Възможни проблеми: много е важно да не се преструвате, че сте влюбена. Трябва да закрепите истинските си искрени чувства с едно дете.

Съвет: за да не разочаровате партньора си, постарайте се да не му налагате волята си.

Сватба в знака на Дева: (22.08–22.09)

Преди брака: до партньора си се чувствате защитена. И за двама ви е важна стабилността и увереността.

След сватбата: имате отлична възможност да създадете образцово семейство. В брака не летите в облаците, а сте стъпили здраво на земята. И двамата сте много верни и предани, затова и връзката ви не е застрашена от грозни сцени на ревност. Страстта при вас не е най-важното и гледате на секса като изпълнение на съпружеските си задължения.

Възможни проблеми: ако не спрете да разказвате на партньора си в подробности за всяка секунда от деня си, рискувате отношенията ви много бързо да станат скучни.

Сватба в знака на Везни: (22.09–23.10)

Преди брака: харесали сте се, защото вкусовете ви практически съвпадат. Във връзката ви всичко е построено върху равенството.

След брака: винаги се стремите да бъдете на висота. Ще посещавате доста често различни важни мероприятия. И двамата се интересувате много от другите, но не винаги зад този интерес се крият искрени подбуди.

Отношенията ви са чувствени и емоционални. Често правите комплименти на партньора си, а той не спира да се стреми да ви изненадва.

Възможни проблеми: ако и двамата не се научите да правите компромиси, ви чакат доста сложни ситуации.

Съвет: проявявайте тактичност и не правете скандали. Постарайте се да запазите имиджа на семейството си при всички обстоятелства.

Сватба в знака на Скорпион: (23.10–21.11)

Преди сватбата: привлечени сте един към друг като с магнит. Връзката ви е обвита в мистерия и е нажежена до краен предел.

След сватбата: всеки ден ще ви чака ново приключение. Сякаш играете спектакъл за двама и в него има всичко: нежност, изпепеляваща страст и безумна ревност. Ще запомните този брак дълго време.

Страстта, която изпитвате, няма граници. Любовта за вас е някакъв мистичен ритуал, който трябва да се провежда всеки ден.

Възможни проблеми: рано или късно тези бурни отношения ще започнат да ви тежат и ще ви се прииска да се освободите от оковите.

Съвет: ако искате бракът да продължи вечно, запасете се с търпение. Бъдете готови да получите от партньора си всичко, само не и спокойствие и комфорт.

Сватба в знака на Стрелец: (21.11–21.12)

Преди сватбата: познанството ви бързо е прераснало в приятен романс. И двамата получавате огромно удоволствие от отношенията си.

След сватбата: продължавате да пътешествате, да разширявате границите на кръгозора си, да се учите и да учите. И това ще продължи завинаги.

В леглото всеки път измисляте нещо ново. А главен атрибут на любовното ви тайнство са ароматните свещи и листенца от рози, разпилени по цялата спалня.

Възможни проблеми: много е важно още от самото начало да определите границите на свободата си. Идеалният ви съюз може да бъде разрушен от любовен триъгълник.

Съвет: правете си семейни вечеринки, ходете на гости и пътувайте колкото се може по-често. Само яркият и наситен с емоции живот ще позволи на брака ви да бъде дълъг и щастлив.

Сватба в знака на Козирог: (21.12–20.01)

Преди сватбата: взирали сте се един в друг дълго време, преди да се решите на брак.

След сватбата: и двамата прекрасно знаете какво искате от живота и от човека до себе си. Въпросите, които касаят съвместното ви бъдеще, са получили отговор много по-рано. Разкривате се един пред друг и дори си позволявате екстравагантни постъпки. Нощите ви са изпълнение с истинска нежност и грижа за партньора.

Възможни проблеми: само 100-процентовата увереност в отношенията ще позволи на съюза ви да продължи вечно. Никога не лъжете партньора си!

Съвет: не предавайте интересите си и винаги следвайте начертания курс.

Сватба в знака Водолей: (20.01–19.02)

Преди брака: връзката ви е започнала неочаквано и оригинално. И двамата сте независими и свободолюбиви и това ви обединява много силно. Но преди да стигнете до олтара, опитайте просто да поживеете малко заедно.

След сватбата: дружбата в семейството ви стои на първо място. Постоянно отмаряте с приятели, заедно мечтаете за бъдещето и във всичко намирате особени символи и знаци.

В леглото не успявате да реализирате голяма част от идеите си заради скованост. Постарайте се да се избавите от нея!

Възможни проблеми: и двамата сте склонни да се идеализирате и често ви се налага да не бъдете себе си, за да не разочаровате човека до себе си.

Съвет: отнасяйте се с внимание към идеите на другия.

Сватба в знака на Риби: (19.02–20.03)

Преди сватбата: някога сте нарисували образа на идеалния за вас партньор. С този илюзорен образ сте започнала да се срещате. Постарайте се да не се разочаровате в чувствата си.

След сватбата: разбирате се с половин дума и бдите с голяма нежност един над друг . Ако той е направил неправилна стъпка, вие винаги му давате втори шанс, за да поправи грешката си.

В никакъв случай не критикувайте партньора си по интимни въпроси. И двамата обичате ласките и нежните целувки.

Възможни проблеми: бракът ви е една огромна илюзия. Ако ви харесва страданието – ще страдате вечно. Ако решите да обичате вечно – така и ще бъде!

Съвет: от време на време оставайте сами, за да може партньорът ви да започне да ви липсва.

Надяваме се, че сме успели да ви помогнем да определите „правилната“ дата за сватбата си. А ако тя вече е отминала – да разберете в какво направление трябва да развивате отношенията си.


Вашият коментар

Запази час!
Запитване