You are currently viewing Престижно булчинско изложение в Атина

Престижно булчинско изложение в Атина

Нашият екип за пореден път беше част от престижното булчинско изложение в Атина, с домакин Bride Line. Изложението се проведе на 18-20 януари 2020г. в една от най-големите зали за подобен тип събития на Балканите.

Ние от Сватбен център myWEDDING имахме удоволствието да представим ексклузивно на гръцка територия най-новите булчински рокли на световноизвестния бранд Хадаса. Марката ни предоставя разнообразие от модели в новите си колекции Hadassa 2020, Annette Moretti, Hadassa Light и Il mio Tesorro.

Новите колекции впечатляват с изящен дизайн и изработка от висококачествени материали! Всички колекции перфектно съчетават модните тенденции за 2020г., а именно – V – образно деколте, гол гръб, дантела с флорални мотиви, платове с интригуващ блясък и разбира се –  стилен и дълъг шлейф, който с или без декорация, е прекрасният завършек на всяка булчинска рокля!

 

Ние от Сватбен център myWEDDING сме ексклузивни представители на марката Hadassa за България! Вашата мечтана рокля Ви очаква при нас сред богатия избор на повече от 250 модела с различни силуети и прецизни кройки!

Можете да ги разгледате и на сайта ни! ⇒ Каталог „Hadassa“

Към нас беше отправена специална покана от домакините на изложението с очакване да се включим и в следващото 57мо издание на Bride Line Expo.

Три поредни дни се радвахме на огромен интерес от страна на гостите и щандът на Хадаса за момент не оставаше празен!

Екипът ни беше ентусиазиран и развълнуван да посреща гостите, давайки всичко от себе си да останат доволни те! Ние държим на обратната връзка, а в случая получихме прекрасни отзиви от посетителите, което ни мотивира да продължаваме смело напред!

Следете страницата ни във Фейсбук за интересни рубрики и ново съдържание всеки ден!   https://www.facebook.com/svatbencenter/

 

 


Запази час!
Запитване