You are currently viewing Сватбеният видео помощник вече е факт!

Сватбеният видео помощник вече е факт!

Дългоочакваният момент настъпи!

Сватбен център myWEDDING стартира своя информационна поредица видеа за организиране на перфектната сватба!

Всeки петък в канала ни в YouTube, точно в 20:00ч., очаквайте ново видео на тема сватба с водещи Деси и Поли – усмихнати и винаги в добро настроение!

Вижте първото видео им видео още сега, с което ще Ви въведат в това вълнуващо приключение! Скъпи младоженци, нашите момичета с най-голямо удоволствие разказват за всички ритуали и традиции в сватбеното тържество! За тях е истинска мотивация да са Ви полезни!


В кратко интервю Поли и Деси споделят как се чувстват да бъдат пред камерата и разказват как се е появила идеята за видео помощника:

Поли, досега участвала ли си в подобен проект?

Не съм, именно затова се вълнувам, че приех това предизвикателство! Обичам да се захващам с новости и експерименти!

Деси, как би описала чувството да говориш пред обектива?

Да си призная… в началото чувствах притеснение, но подкрепата на зрителите и на всички мои приятели, ми вдъхна увереност!

Нека Поли да ни каже какво харесва най-много в процеса при създаването на видео помощника.

Тук се затрудних… намирам за интригуваща всяка стъпка от създаването му! Като започнем от идеята за всяко видео, през написването на сценария до заснемането на клипа. А това, което ми носи най-голямо удоволствие е, че мога да предам на зрителите искрени емоции.

Деси, можеш ли да ни кажеш как се зароди идеята за помощника?

По време на пандемията, седейки вкъщи, разполагахме с много свободно време, което искахме да оползотворим. С Поли решихме, че можем да бъдем полезни на бъдещите младоженци по интригуващ начин, а именно с видеа! Захващаме се с тази вече любима за нас задача и обещаваме да представим най-доброто, на което сме способни!

 

Начална страница – Основни категории

 


Запази час!
Запитване