You are currently viewing Тенденции при абитуриентите през 2020-та

Тенденции при абитуриентите през 2020-та

Абитуриентският бал е специален и вълнуващ момент от живота, който остава скъп спомен и именно затова приготовленията започват от рано… Ние от Сватбен център myWEDDING съпреживяваме бурните емоции в избора на абитуриентско облекло и знаем колко важни са за Вас перфектната визия и безупречният силует!

Подготвили сме „наръчник“ с най-актуалните тенденции за прекрасните дами и господа, на които предстои да бъдат абитуриенти:

 

Кой е цветът на 2020-та година?

 

 

 

Не е изненада, че това е класическото тъмно синьо! Синьото е един от цветовете, които винаги ще бъдат актуални! То изразява елегантност и нюх за изтънченост. Интересен факт за тъмно синьото е това, че оптично вталява фигурата и подхожда на всеки!

Модни тенденции при дамите – избор на рокля и аксесоари ???

За момичетата балът е като приказка, изпълнена с магия… и има защо! Това е денят, в който те се превръщат в принцеси, обличат мечтаната рокля и уверено пристъпват с чифт блестящи обувки. За да бъде неотразимо всяко момиче в празничния ден, водеща роля има балната рокля! Тазгодишните тенденции залагат на изящни дизайни с:

  • V – образно деколте, което насочва погледа към талията и деликатно оформя бюста,
  • гол гръб, който да разчупи модела,
  • дантела с флорални мотиви или 3D цветя,
  • платове с интригуващ и загадъчен блясък.

Съчетанието на нежна декорация върху любим плат идва след определянето на подходящ силует за Вашата фигура! Правилния силует ще подчертае най-красивите форми на тялото Ви и ще изтъкне съвършенствата му. Елегантната естетика започва с избора на перфектния силует и кройка на модела!

 

Цялостната визия е усъвършенствана, когато и аксесоарите са подбрани с внимание… те са малък детайл от картината, но важен, завършващ я!

Обувките и чантите с брокатени частици или интригуващ цвят са изключителен акцент за рокли със семпъл дизайн, за да се създаде търсеният баланс. Роклите с изящна декорация и блясък завладяват погледа на околните, затова не са нужни аксесоари с допълнителен бляскав ефект, който единствено би могъл да придаде чувство за пренасищане на детайлите.

Същото важи в пълна сила за обеци, колие, гривна, пръстен или други.

Най-новите ни колекции абитуриентски рокли перфектно съчетават модните тенденции за 2020г.! Разгледайте ги тук ⇒ Каталог „Бални рокли“  

Модни тенденции при господата – избор на костюм и аксесоари ???

Доста често, ако не винаги, мъжете залагат на черното при официални мероприятия… така елегантността е гарантирана, но какъв по-подходящ момент от бала има, за да разчупят стила?! Освен актуалния за година цвят – тъмно синьо, подходящи за младежи са и цветовете в бежовата гама и разновидностите на синьото. За да изглежда перфектно мъжът в костюма си, кройката му има значение. Нашият екип от професионалисти с удоволствие ще определи най-подходящата кройка за Вашия силует.

Сред модните тенденции откриваме очарователни новости – дървени папийонки с уникален дизайн. Смелите абитуриентите подменят класическата папийонка с дървена, за да се отличават и да внесат чар във визията си. В наши дни папийонката е предпочитана за формални събития и други важни поводи, на които представителите на силния пол желаят да изпъкнат с подчертан вкус за класа.

 

 

 

 

 

 

Заповядайте в магазина ни Сватбен център myWEDDING София, където нашите професионалисти ще изготвят проект за дървена папийонка с мотиви по Ваше предпочитание или с Вашите лични инициали!

Разгледайте нашите предложения за мъжки костюми тук ⇒ Каталог „Абитуриентски костюми“

 

Очакваме Ви в мазините ни в София, Варна и Асеновград, където ще се погрижим избора на официално облекло да се превърне в незабравимо преживяване!

Следете страницата ни във Фейсбук за интересни рубрики и ново съдържание всеки ден!   https://www.facebook.com/svatbencenter/


Запази час!
Запитване