Нашите новини - myWEDDING

ХИТ сред булките – СВАТБЕНИ КЕЦОВЕ

ХИТ сред булките – СВАТБЕНИ КЕЦОВЕ … да, правилно прочетохте!

Сред най-новите модни тенденции в света на булките се нареждат удобните и нестандартни булчински кецове! Традиционната булчинска визия е на път да бъде изместена от решението на смелите булки, които затягат връзките на кецовете си и оставят настрана високите обувки, неудобни за танци.

Всички знаем колко мъчително бива носенето на токчета през целия ден, но в името на елегантната визия преглъщаме неудобството от носенето им… може би. Известен трик на булките е преобуването с равни обувки на даден етап от тържеството, но това значи грижа да откриете още един чифт сватбени обувки, които да подхождат на тоалета. Звучи като излишна задача в дългия списък с приготовления за сватбата… Булките, предпочели сватбени кецове, твърдят, че те са перфектният баланс между удобство и стил. Танци до зори с удобни обувки – как Ви звучи?!

 

♥ Красиви модели, декорирани с перли, камъни, 3D цветя или пък изчистени, ще откриете в магазините на Сватбен център myWEDDING.

Богатият асортимент от модели ще пасне на всеки Ваш вкус и предпочитание!

 

 

 

❗ ХИТ сред булките ➡️ СВАТБЕНИ КЕЦОВЕ ❗

Всички модели сватбени кецове и други модели булчински обувки можеш да разгледаш тук ⇒

 Каталог „Булчински кецове и обувки“

Можеш да поръчаш своите изящни булчински кецове по телефона или онлайн, като ни изпратиш лично съобщение във Facebook или в Instagram.

 

Помните ли булката беглец?! Разбира се, че с високите токчета тичането ще бъде болезнено, а какъв по-удобен начин има да избягаш от сватбата си освен с булчински кецове?!