myWEDDING

Сватбена агенция Варна

Сватбена агенция Варна

Сватбена агенция Варна

 

гр. Варна, ул. "Любен Каравелов" №3

0896 711 872 

Facebook -  разгледай и харесай/абонирай се

Виртуална обиколка на Сватбен Център Варна

Нашата бизнес обява в Google -  Street View, снимки, упътвания за адреса

 

Сватбена агенция Варна има една простичка цел за вашият празник, да превърне вашите сънища и видения в реалност, съобразявайки се с всяко ваше желание и бюджет, като отделяме специално внимание на всеки детайл, на всяка подробност и на всяка една частица от вашият незабравим ден.

Ние проявяваме специална любов към всяко сватбено тържество,  доказателство  са признанията, които получаваме от младоженците, членовете на техните семейства и всички гости.

Вярваме, че встъпването в брак, това означава, че си срещнал човека, с който искаш да изживееш живота си, да създадеш семейство, а сватбата е решението да го направиш официално пред всички близки и приятели по най-вълнуващия и романтичен начин.

Предлагаме спираща дъха сватбена фотография, професионално видео заснемане, най-добрата локация, дизайнерска украса с цветя, опитни сватбени координатори, талантливи музиканти... пълни сватбени пакети, независимо дали искате малко и интимно или голямо и пищно тържество.

Екипът ни работи за едно единствено нещо и то е за Вашите усмивки. Когато Вие нашите клиенти сте доволни това означава, че сме си свършили работата и това ни дава стимул да правим същото и за напред.

Сватбена агенция Варна заедно с своите партньори работи изцяло за Вас, а Вие сте свободни да се отпуснете и да се насладите на Вашият специален ден- без безбройните телефонни разговори, с които да се опитате да координирате множеството сватбени доставчици.

                       Оставете всичко на нас и се насладете на Вашият ден,

                     защото той минава неусетно и не се повтаря.

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече