You are currently viewing 27-мо сватбено изложение в Солун

27-мо сватбено изложение в Солун

За поредна година Сватбен център myWEDDING взе участие в престижното 27-мо сватбено изложение в Солун, провело се на 16-17. 11. 2019г.

Уикендът бе изпълнен с хубави емоции и вълнение за нас, радвахме се на голям интерес от страна на гостите и получихме прекрасни отзиви от тях!

Наш дългогодишен партньор е световноизвестната марка Hadassa, чието име представихме на гръцка територия на ежегодното събитие. Посетителите ни имаха възможността да разгледат най- новите колекции булчински рокли – Hadassa 2020, Hadassa Light и Il mio tesoro.

Новите колекции впечатляват с изящен дизайн и изработка от висококачествени материали! Всички колекции перфектно съчетават модните тенденции за 2020г., а именно – V – образно деколте, дантела с флорални мотиви, платове с интригуващ блясък и разбира се –  стилен и дълъг шлейф, който с или без декорация, е прекрасният завършек на всяка булчинска рокля!

27-мо булчинско изложение в Солун 27-мо булчинско изложение в Солун

 

Всички сватбени рокли от най-новите колекции на HADASSA за 2020г. Ви очакват в магазините ни, а можете да ги разгледате и на сайта ни!

? Каталог „Hadassa“

 

Ние от Сватбен център myWEDDING сме ексклузивни представители на марката Hadassa за България! Вашата мечтана рокля Ви очаква при нас сред богатия избор на повече от 250 модела с различни силуети и прецизни кройки!

 

За нас бе удоволствие да бъдем част от 27-мо сватбено изложение в Солун! Посрещахме гостите с широка усмивка и добро настроение, забавлявахме се и същевременно обогатихме опита си, за да бъдем всичко, от което се нуждаете Вие!

27-мо булчинско изложение в Солун

 

 

 

 

 

С нови сили нашият усмихнат екип ще представи невероятните и изискани колекции на марката Hadassa и на следващото изложение за сватбени рокли, което ще се проведе в Атина /30.11 – 02.12.19/.

Следете страницата ни във Фейсбук за интересни рубрики и ново съдържание всеки ден!   https://www.facebook.com/svatbencenter/


Запази час!
Запитване