Най-възловите детайли от подготовката, визията на булката и стайлинга на младоженеца

Малко тривиално, но няма как да не се отбележи, сватбата е един от най-възловите и сантиментални моменти в живота. Да предложиш, а също и да приемеш брак, са изключително важни и отговорни решения. Това е единственият вечен договор, който човек подписва с умиление и усмивка. За да се превърне, този ден, в истински всеобщ празник, ангажимент на бъдещото семейство и близките им е да организират сватбата.

Визията на булката – акцентът на големия ден

Каквото и да си говорим, колкото и да казва, че мисли за всичко в организацията на сватбата си, булката мисли само за роклята и визията си. И с право – това е нейният ден!

Булчинската рокля е един изключително сантиментален елемент, който дори след години е скъп и емоционален спомен. Има огромно многообразие от модели сватбени рокли, но основните материалите, за изработката им не варират много. Предимно, този шедьовър за големия ден, се ушива от шифон, дантела, тюл, сатен и 3D елементи (които се добавят като акцент).

Помислете хубаво какво внушение искате да събудите в гостите си

Ако желаете да приличате на истинска принцеса, можете да изберете модел с обемна долна част и корсет който оформя перфектно талията, съчетан с паднали, нежни презрамки, които допринасят за величествеността на роклята.

Друг, много актуален вариант е, да се въплътите в една истинска русалка, избирайки модел изготвен от сатен, дантела и тюл, включващ дълъг шлейф. Този вид рокли, подчертават извивките на тялото и правят силуета изключително секси, като същевременно създават усещане за висока класа и стил.

Невинността и чистотата, които символизира белият цвят не е необходимо да бъдат подкрепени, от каквито и да било елементи, ако бъдещата булка предпочита изчистените линии. В тези случаи не се въвежда дантела, а се използват едноцветни и равномерни материи. Акцентира се върху чистотата, за която по-рано стана въпрос. За подобен модел, подходящата прическа е стегнатият кок, без излишни аксесоари за коса. Изчистеният модел е силен фактор за внушение на ненадминати сериозност и авторитет.

Тематиката, която сте избрали за сватбената обстановка, може и е добре да даде отражение върху тоалетите – на булката, младоженеца, кумовете, и/или шаферите. Отдавна булчинската рокля, не е необходимо да бъде задължително бяла. Можете спокойно да изразите себе си и емоционалността си, въвеждайки други цветове, като е добре да се съобразите с мнението на моден специалист.

Младоженецът и неговият стайлинг

Нека не забравяме, че булката си е булка, но и младоженецът е важен. Тоалетът му трябва да бъде не по-малко изпипан и елегантен от този на половинката му. При мъжките тоалети има някои основни правила, които трябва да се вземат предвид, особено когато избирате сватбения си костюм.

Основни съвети за правилен избор на костюм

Най-важното - доверете се на изпитани професионалисти в сферата на дизайна и ушиването, на официални облекла. Дори да се чувствате объркани, те ще ви насочат правилно за избора на най-подходящ за фигурата Ви и повод, костюм.

Сакото

То трябва да приляга идеално на раменете Ви, нито да опъва, нито да бъде широко и да се огъва. Едно сако е по мярка, когато сляга на раменете и при закопчано положение, успеете да прокарате безпроблемно ръка между него и тялото Ви.

Вратовръзката

Изборът на вратовръзка, съвсем естествено, трябва да бъде в тон с избраните светове за тържеството. Препоръчват се изчистени десени, без много нишки и шарки. При вратовръзката, основно предизвикателство за повечето господа е оформянето на красив и стегнат възел. Важно е, да съобразите дължината на вратовръзката, защото след завършване на възела, дължината й трябва да стига непосредствено над колана – нито да покрива катарамата, нито да е много над нея. Широчината на вратовръзката трябва да отговаря на тази, на ревера. Тук е времето да намесим кърпичките за сако, които издават сексапил и безупречна класа, но е грешно схващането, че трябва да са еднакъв десен с вратовръзката. Не! Кърпичката трябва да се различава, не само цветово, но и като материя от вратовръзката. Това, господа, не означава червена вратовръзка, зелена кърпичка.

Ризата

Повторението е нещо досадно, за това няма да говорим за цветове повече. Ризата трябва да бъде прилежно изгладена и перфектно позиционирана, спрямо сакото. Изравнете размера на подаващите се ръкави от сакото, с този на якичката, която се вижда от ревера. Забравете за острите яки, които а разположени върху ревера на сакото!

Панталонът

Той трябва да е така опънат, че никъде да не се гъне. Дължината му е изключително важна. Винаги следете дали панталоните покриват петата, но в никакъв случай не допускайте да опират пода. Тук е добре да споменем и чорапите, колкото и дребен детайл да ви се струват. Важни са! Защото могат да Ви издънят доста сериозно. Не слагайте цветни чорапи и изберете достатъчна дължина, че при сядане да не се показва гола площ от крака.

Коланът

Не се увличайте в огромни катарами и широки каиши. Коланът трябва да е тънък и фин – излъчвате сериозност, не го забравяйте!

Независимо от предпочитанията си, се обърнете към хора, които разбират от своята работа, защото човек не се жени или омъжва всеки ден. Направете деня си специален като изключите всеки риск от несъвършенства, в такъв момент и най-малката неточност е способна да помрачи пълната Ви наслада от тържеството.
 
И не забравяйте да кажете „Да!“!

 

Ето и някои от най-горещите модели сватбени рокли 2018

Булчинска рокля Сенса  Булчинска рокля Деметра  Булчинска рокля Джили  Булчинска рокля Тайра  Булчинска рокля Мили  Булчинска рокля Мейзи  Булчинска рокля Милдрих  Булчинска рокля Роксана  Булчинска рокля Чарли