myWEDDING

Сватбен център Варна

Сватбен център Варна

Сватбен център "my WEDDING" във Варна 

гр. Варна, ул. "Любен Каравелов" №3

0896 711 872 

Facebook -  разгледай и харесай/абонирай се

Виртуална обиколка на Сватбен Център Варна

Нашата бизнес обява в Google -  Street View, снимки, упътвания за адреса

Сватбен център myWEDDING във Варна е най- големия сватбен магазин, разположен в центъра на града на площ от 400 кв.м., франчайз на Сватбен център myWEDDING в София. В просторния ни двуетажен център ще откриете всичко необходимо за Вашата сватба, абитуриентски бал или всеки друг специален празник.

Магазинът разполага с професионални консултанти, които ще Ви предложат богат избор от булчински рокли , сватбени костюми и абитуриентски рокли и официални костюми на най-добрите български и световни марки – Hadassa, Annette Moretti, Pronovias , S-Line, Morandi Bocci, Mega, Gooberti, Giovani Fabroni, Sabato Russo, "Аполон" и др.

myWEDDING Варна разполага и с ателие, в което професионални шивачи ще направят необходимите корекции на всеки един костюм или рокля, закупени от Нас. А ако имате индивидуална визия за вашето облекло, магазинът ще Ви предложи специална изработка по поръчка. 

myWEDDING Варна разполага и със Сватбена Агенция, в която сватбени консултанти могат да Ви помогнат в организацията на вашето събитие.

Посетете ни, а ние ще се погрижим да останете доволни! 

гр. Варна, ул. "Любен Каравелов" №3 

Facebook: https://www.facebook.com/svatben.center.varna
Телефони за контакт: 052 60 14 80;  0896 711 872
Имейл адрес: svatbencenter.varna@gmail.com
Промоции: Промоции в моловете
Новини: BGNEWS

X

 

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече