Нашите новини

Любим въпрос с още по-любим отговор | Що е то РОКЛЯ ПО ПОРЪЧКА

За да бъде неотразима всяка дама в празничния ден, водеща роля има нейната рокля! Жените често се фокусират върху изграден във въображението им идеал за рокля и неуморно търсят модел, досущ приличащ на този от фантазиите им! Когато срещнат разочарованието от факта, че не възприемат себе си в готовите рокли, които пробват, вдигат ръце… на финалната права!

Дори да звучи банално… в нашето ателие идеите нямат ограничения! Смело можем да твърдим, че обичаме предизвикателствата и с разтворени обятия приемаме всяко ново, за да докажем, че опитът винаги е на пиедестал!

Да се върнем няколко реда по-нагоре: „на финалната права“! Е това значи да виждаш края на състезанието и да чувстваш облекчение! Ако го сравним с дейността „избор на рокля“, то би означавало да усещаш сигурност, че идеите ти ще бъдат реализирани!

 

Любимият въпрос с още по-любим отговор: Що е то РОКЛЯ ПО ПОРЪЧКА?

Предимствата на роклята, създадена специално за Вас, са безброй много… най-важното е, че ще бъдете уникална и неповторима с рокля по Ваш вкус. Можете да избирате от стотици платове, дантели и декорации за изработката й, както и да правите съчетания между предпочитаните от Вас материи и десени, за да изразите себе си със собствен стил.

 

Съчетанието на нежна декорация върху любим плат идва след определянето на подходящ силует за Вашата фигура! Правилния силует ще подчертае най-красивите форми на тялото Ви и ще изтъкне съвършенствата му. Елегантната естетика започва с избора на перфектния силует и кройка на модела! Тук насреща е професионалното мнение на дизайнерите, градено с години опит!

Как се случват нещата на практика?

  1. Запишете своя час за консултация с дизайнер предварително, за да избегнете евентуално изчакване. Може да го направите по телефона или на лично съобщение!
  2. Денят, в който тече консултацията, е отреден за запалването на искрата, наречена „Избор на модел, кройка и плат“. Ще имате възможността да обсъдите важните детайли и да изберете съответните материали за направата за роклята, предоставени директно пред очите ви. Разполагаме с каталози на платове, които да докоснете с ръцете си и така да направите реален избор!
  3. Вашите лични мерки се взимат или по време на консултацията или по лична уговорка между Вас и дизайнера! Определя се датата на първа проба, когато Вие да дойдете и за първи път да облечете роклята си!
  4. Искрата пламва в буен огън, с други думи, дизайнерите ни започват работа по Вашия проект! На първата проба се взимат други корекции, ако е необходимо и се финализира датата на издаването на роклята!
  5. Втората проба е задължителна, за да бъдете сигурни, че всяко мънисто и гънка е точно, както сте пожелали! Когато взаимно се убедим в това, роклята вече е във Ваши ръце! Ако не желаете да остане на съхранение при нас до сватбата Ви, разбира се!
  6. …после три дни яли, пили и се веселили! И щастливи снимки ни изпратили!

Моментът да направите своята консултация с дизайнер е най-подходящ сега и нека Ви кажем защо:

  • Графикът с поръчки на дизайнерите, в ателието на myWEDDING за периода, е най-ненатоварен
  • Периодът за изпълнение на поръчка е най-кратък
  • Няма да се чувствате притиснати от краен срок

 

Абитуриентска рокля по поръчка Абитуриентска рокля по поръчка

На снимките нашата колежка Поли е облякла превъзходната си бална рокля, сътворена с много любов, специално за нея от дизайнерката ни Лилия Стефанова.

Част от прекрасните творения на нашите дизайнери разгледайте тук ⇒ „Каталог бални рокли“ 

Ние от Сватбен център myWEDDING съпреживяваме бурните емоции в избора на официално облекло и знаем колко важни са за Вас перфектната визия и безупречният силует! Избирането на Вашата мечтана рокля ще бъде незабравимо преживяване, ще се чувствате комфортно и уютно, защото ще получите необходимото внимание и консултация от нашите професионалисти!

Следете страницата ни във Фейсбук за интересни рубрики и ново съдържание всеки ден!   https://www.facebook.com/svatbencenter/