Сватбен видео помощник

Подаръчета за гости | Сватбен видео помощник

Подаръчета за гости | Сватбен видео помощник

Скъпи приятели, искаме да ви благодарим, че следите нашите видеа с интерес! За нас е истинска мотивация, че сме ви полезни в организацията на едно от най-важните събития в живота! СВАТБЕН ВИДЕО ПОМОЩНИК не приключва тук, очаква ви още един сезон от поредицата! Следете за актуална информация сайта ни www.svatbencenter.bg.  

В рубриката Сватбен видео помощник ще обявим началото на втори сезон и обещаваме да се завърнем с много повече опит и увереност, за да бъдем всичко, от което се нуждаете вие, защото именно това е целта ни!

В днешното видео, последното за сезон първи, Поли и Деси ще ви разкажат за важен щрих, на който трябва да обърнете специално внимание – това са подаръчетата за гости, които ще напомнят на получателите им за прекрасно изживяната сватба. Точно затова те трябва да презенрират отличителния ви стил и почерк. Как да изберете уникални по себе си подаръчета ще разберете от двете ни слънчеви момичета!

Ще чуете още:

  • Какво са подарявали младоженците на гостите си в миналото и повече за традицията
  • Какво харесват младоженците сега
  • Кои съвременни технологии се включват в изработката на подаръчета и други.

Екипът на Сватбен център myWEDDING ви желае здраве и семеен уют! Ще се радваме да се абонирате за канала ни и да споделяте видеата с ваши приятели! Най-доброто предстои!

Сватбен център my Wedding гр. София следете в: