Сватбена рокля Амелия Hadassa

1.115.00 лв.

Сватбена рокля Амелия Hadassa | Сватбена рокля в цвят капучино, модел от новата колекция сватбени рокли The Charm на известната марка Hadassa.

Поръчайте бързо и удобно чрез лично съобщение още сега!

При покупка на брачни халки от нас – печелите ЗЛАТНА ОТСТЪПКА!

Заповядайте за проба в myWEDDING магазините в София, Варна и Асеновград. Първите корекции на всяка рокля са безплатни – запазете си час сега.

Категория:
Описание

Сватбена рокля Амелия Hadassa е модел в цвят капучино от новата колекция сватбени рокли The Charm на известната марка Hadassa.

За поредна година доверието между нас и нашите партньори се затвърждава и ние от Сватбен център myWEDDING продължаваме да бъдем ексклузивни представители на бранда за България! Великолепните сватбени рокли на Hadassa ще откриете единствено и само в нашите магазини в София, Варна и Асеновград!

Сватбена рокля Амелия Hadassa ще Ви зашемети с усещане за женственост, чар и изтънченост. Модел в силует А-линия, който визуално вталява и издължава фигурата Ви, прикривайки всички несъвършенства! Акцент на роклята е флоралната дантела в цвят айвъри, която е ръчно нашита в горната част, а елементи от нея плавно преминават към полата от няколко слоя фин тюл в цвят капучино. Контрастирането на двата цвята е добър похват за създаването на отличителна визия, която Ви гарантира уникалност!

Актуалното V-образно деколте деликатно оформя бюста, както и с помощта на вградени чашки за повече удобство. Рокля с изцяло гол гръб също с V-образна форма със закопчаване с незабележим цип под талията. Визията е завършена с дълъг царствен шлейф!

Запишете своя час за проба лесно и удобно в онлайн формата ни! ⇒  „Запиши час“

Тази прекрасна булчинска рокля може да бъде поръчана за изработка по лични мерки. За размери над 48 крайната цена ще бъде различна.

При покупка на брачни халки от нас – печелите ЗЛАТНА ОТСТЪПКА!

Заповядайте за проба в myWEDDING магазините в София, Варна и Асеновград. Първите корекции на всяка рокля са безплатни – запазете си час сега.

Визията е напълно завършена обаче, когато сте подбрали перфектните стилни аксесоари! При нас ще откриете богат асортимент сватбени обувки, чанти, бижута, воали, жартиери, букети и много други булчински атрибути! 

Заповядайте в магазините ни, където ще получите необходимата консултация от нашите професионалисти! Ще бъдем удовлетворени да помогнем в избора на сватбеното облекло за Вас и Вашата половинка, както и на всички аксесоари към него! –> Каталог „Сватбени костюми“

При нас ще откриете всичко необходимо за една запомняща се сватба! Вашата мечтана сватбена рокля Ви очаква. При нас сред богатия избор на повече от 250 модела сватбени рокли с различни силуети и прецизни кройки!

  • Следете страницата ни във Фейсбук за интересни рубрики и ново съдържание всеки ден!   https://www.facebook.com/svatbencenter/
Допълнителна информация
Марка Hadassa
колекция
силует
визия , , , , , , ,
материя ,
цвят ,
размер

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ