Подаръче „Влюбени“

2.50 лв.

Дървено подаръче с машинно гравирани надписи по желание на клиента!

Описание

Дървено подаръче „Влюбени“ е създадено по авторски дизайн в нашето ателие. На поставка са позиционирани дърво и двама влюбени под него. Имената на младоженците и датата на сватбата са машинно гравирани. На щанда ни за аксесоари ще откриете голямо разнообразие от подаръчета, а можем да създадем модел специално по Ваш вкус!

  • Срок за изпълнение на поръчка с голям брой подаръчета – до 10-13 работни дни.
  • Предлагаме възможност за експресна поръчка след предварителна консултация с нашите арт дизайнери. Краткият период за изработка се заплаща допълнително.

Върху този модел дървено подаръче „Влюбени“ се гравират машинно инициалите или имената на младоженците и датата на сватбата!

Подаръчета за гости, изработени със старание и креативност, за да останат като скъп спомен за Вашите гости от сватбеното Ви тържество! Погрижете се те да получат оригинален и запомнящ се подарък!

В категорията „Сватба“ сме събрали богатото разнообразие от ръчно декорирани сватбени аксесоари, които да направят Вашият празничен ден зашеметяващ.

Станете част от семейството на myWEDDING

При покупка на брачни халки от нас – печелите ЗЛАТНА ОТСТЪПКА!

Вземете брачните си халки от нас и получете Вашата отстъпка!
Колкото тежат златните Ви сватбени халки, толкова процента отстъпка ще получите! ?

Очакваме Ви в магазините на Сватбен център myWEDDING, където ще се погрижим да получите необходимото внимание и консултация от нашите професионалисти! Не се колебайте да се свържете с нас, за да получите повече информация или да направите своята поръчка по телефона, както и на лично съобщение във FB Messenger!

  • Благодарим, че ни подкрепяте в социалните ни профили в Инстаграм и Фейсбук. Вълнуващо е за нас да вдъхновяваме поне един човек за неговия специален празничен ден.
  • Абонирайте се за канала ни в YouTube, за да не пропускате нито едно видео от поредицата ни “Сватбен видео помощник”!
Допълнителна информация
Размери 7.5 × 0.3 × 9 см

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ