Подарък за гости гипсово зайче с таг

1.80 лв.

Подаръче за гости гипсова фигурка с таг. На тага се прави дизайн с имена и дата на събитието, като те могат да варират, като цвят, форма и дизайн на шрифта спрямо вашите желания.

Описание

Подарък за гости гипсово зайче с таг е създадено по авторски дизайн в нашето ателие, където всяка идея е осъществима! Изработено е от гипс във формата на изправено зайче . На таг са изписани имената на младоженците, дата на събитието с дизайн за фон. Това го прави перфектния подарък за гости на сватба, абитуриенски бал, кръщене или друг личен план. На щанда ни за аксесоари ще откриете голямо разнообразие от подаръци, а можем да създадем модел специално по Ваш вкус!

  • Срок за изпълнение на поръчка с голям брой подаръчета – до 10-13 работни дни.
  • Предлагаме възможност за експресна поръчка след предварителна консултация с нашите арт дизайнери. Краткият период за изработка се заплаща допълнително.

Разнообразието ни от подаръци за гости  можете да откриете на сайта ни или в магазините ни в София, Асеновград, Бургас и Варна. Изработени са със старание и креативност, за да останат като скъп спомен за Вашите гости от сватбеното Ви тържество! Погрижете се те да получат оригинален и запомнящ се подарък!

В категория „Сватба“ сме събрали голямото разнообразие от всички необходими сватбени аксесоари за перфектния празник.  Ако не откриете това, което търсите, свържете се с нас и ние ще го изработим с много любов за Вас.

При покупка на брачни халки от нас – печелите ЗЛАТНА ОТСТЪПКА!

Вземете брачните си халки от нас и получете Вашата отстъпка!
Колкото тежат златните Ви сватбени халки, толкова процента отстъпка ще получите! ?

Заповядайте за проба в myWEDDING магазините в София, Варна, Бургас и Асеновград. Първите корекции на всяка рокля са безплатни – запазете си час сега.

Очакваме Ви в магазините на Сватбен център myWEDDING, където ще се погрижим да получите необходимото внимание и консултация от нашите професионалисти! Не се колебайте да се свържете с нас, за да получите повече информация или да направите своята поръчка по телефона, както и на лично съобщение във FB Messenger!

  • Благодарим, че ни следвате и подкрепяте в профилите ни в Инстаграм и Фейсбук. Вашето мнение е много важно за нас.
  • Абонирайте се за канала ни в YouTube, за да не пропускате нито едно видео от поредицата ни “Сватбен видео помощник”!
Допълнителна информация
Размери 5.5 × 0.3 × 7.5 см

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ