Метализирани сватбени чаши тромпет с позлатено столче

125.00 лв.

Кристални сватбени чаши – стилни и нежни. Ние Ви предлагаме цялостна прецизна изработка на чаши от метализиран кристал за Вашия сватбен ритуал. Разгледайте и нашите предложения за декорирани бутилки с шампанско 

Категория:
Описание

Метализирани кристални сватбени чаши тромпет с позлатено столче.

При сключването на църковен брак, Вие се нуждаете от най-красивите сватбени чаши. Ние Ви предлагаме цялостна прецизна изработка на чаши от кристал с уникална метализирана декорация от подбрани луксозни материали.

Предлагаме и ръчно декорирани бутилки шампанско, които перфектно да допълнят визията на кристалните чаши за сватбените чаши.

Не забравяйте да си изберете и уникален свързващ елемент за сватбени чаши. Може да Ви предложим сатенена неделима лента с дължина, както и свързващ декориран елемент в различни цветове.
Предлагаме също и комплекти от три части, които съдържат два декорирани елемента за ритуални чаши, свързани с неделима лента, както и подвижна декорация за бутилката шампанско.

Заповядайте в магазините на Сватбен център myWedding, където ще се чувствате комфортно и уютно, защото ще получите необходимото внимание и консултация от нашите професионалисти! Ще бъдем удовлетворени да помогнем и в избора на всички останали сватбени аксесоари, както и сватбено облекло. Очакваме Ви на място, за да разгледате богатия асортимент от дизайнерски сетове, кошници, бутилки, сватбени чаши, ритуални свещи и много други аксесоари и гарантираме, че ще превърнем избирането им в незабравимо преживяване!

Знаете ли за нашата “Златна отстъпка”?
Вземете брачните си халки от нас и получете Вашата отстъпка!
Колкото тежат златните Ви сватбени халки, толкова процента отстъпка ще получите! ?

Вашите мечтани брачни халки Ви очакват ето тук –>  Каталог „Сватбени халки”

При нас ще откриете всичко необходимо за една запомняща се сватба!

Следете страницата ни във Фейсбук за интересни рубрики и ново съдържание всеки ден!   https://www.facebook.com/svatbencenter/

При нас ще намерите всичко необходимо за незабравим сватбен ден. Ритуалните чаши са само част от задължителните аксесоари за него. Вижте селекциите ни от ритуални свещи, сватбени бокали, украсени бутилки шампанско и вино, менчета, поставки за сватбени пръстени  и папки за брачно свидетелство.

Очакваме Ви в нашите магазини в София, Асеновград, Варна и Бургас.

Допълнителна информация
декорация Модел 1 , Модел 10 , Модел 11 , Модел 12 , Модел 13 , Модел 2 , Модел 3 , Модел 4 , Модел 5 , Модел 6 , Модел 7 , Модел 8 , Модел 9
форма на чашата Изберете форма на чашата , отворено лале , затворено лале
цвят , ,

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ