Сватбена кутия за халки със стъклен капак и скандинавски мъх

32.00 лв.

Стилна, красива и уникална това е малка дървена кутия със стъклен капак разкриващ деликатно своето съдържание. Украсена със флорален мотив във златист цвят. Можете да разгледате цялата селекция за поставки за халки Тук

Описание

Тази ексклузивна кутия за халки е ръчно декорирана с изящество и внимание към всеки детайл. Отличаваща се със своят прозрачен капак , тя ще намекне деликатно за съдържанието си, а иемнно символът на Вашият съвместен живот.

Моделът е със светло зеленскандинавски мъх, като на него се поставят халките. Затваря се с малка метална катарама

Сватбена кутия за халки със стъклен капак и скандинавски мъх

Кутията е не само удобна, но и красиво допълнение към сватбената церемония, която отразява вашите индивидуалност и стил. Създадена да превърне всеки миг в специален спомен.

Индивидуалност в детайлите

Всяка кутия за сватбени халки от нашата дизайнерска колекция е с ръчна изработка и уникално декорирана, предлагайки ви възможността да внесете личен отпечатък във вашия сватбен ден. А ако имате идея за специален дизайн, ние сме тук, за да я реализираме. Свържете се с нас, за да създадем персонализирана кутия за сватбени халки, която отговаря на вашите желания.

При нас можете да откриете украсена сватбена кутия за брачни халки и стилни булчински роклисватбени рокли plus размервоалинаметкижартиерибижутаофициални роклиофициални рокли plus размер. Всичко за моминско партибулчински букетиофициални чантидамски кецове. Официални дрехи, обувки и аксесоари за МЪЖЕ и ВСИЧКО ЗА СВАТБА!

Вижте и нашите ексклузивни услуги, а при покупка на брачни халки от нас – печелите ЗЛАТНА ОТСТЪПКА!

Заповядайте и на живо в myWEDDING магазините в София, Варна, Асеновград и Бургас.

Сватбени кутии за халки или поставки за халки с разнообразие от стилове и модели.

От класически елегантни до модерно артистични, нашият магазин предлага множество модели на поставки и кутии за халки, които ще допълнят вашата сватба с изисканост и стил. Направете своя избор днес и добавете тази изискана сватбена кутия за брачни халки към вашата сватба. Поръчайте сега и я направете част от вашата уникална история.

Кутията за сватбени халки е интересен аксесоари, който ще допълни сватбената Ви церемония по един уникален начин. Кутия за халки и сватбени поставки за халки са популярни и интересни допълнения към сватбеният ритуал.

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ