Нашите новини

Кои ще бъдат Крал и Кралица на Бала 2022г.

След миналогодишния фурор на конкурса Лице на Бала 2021г., решихме да направим това изживяване традиция. Тази година отново го организираме, но включваме и господата. Така сменихме името на Крал и Кралица на Бала!

Само като си спомним какви eмоции и вълнения изпитваха всички момичета, нямаме търпение да дойде момента с фотосесията. За нас, хората „зад кадър“, тя е кулминацията на цялото изживяване. В тези дни в магазина пристигат кандидатките, млади, eнтусиазирани, вдъхновени, притеснени и с едно желание в погледа… Желание да се видят като истински дами! И започва едно избиране на модел, кройка, цвят на роклята, после следват подходящи обувки, чанта, бижута. И виждаме трепета в тях, все едно е Балната нощ. След последните щрихи на грима и официалната прическа идва ред на магията на фотоапарата. И щрак! Магията на Бала озарява лицата им!!!

Ето тези емоции ни зареждат, те ни карат да даваме и още и още, защото ние получаваме толкова много. Решихме тази година да удвоим щастието. Включваме и 15 момчета, които да изпитат магията на официалния костюм доста по-рано от Балната нощ. Нямаме търпение да видим емоцията в очите им. Интересно ни е как ще покажат вълнението си тези млади и силни мъже.

Абитуриентски костюм смокинг

Очакваме с интерес момичетата и момчетата да се запишат за учасие. Трябва да бъдат абитуриенти през 2022г. Да ни изпратят снимка, трите имена, в кое училище учат и за какво мечтаят като завършат. Пишете ни на лично съобщение в профила ни във Facebook или в Instagram. Записването ще продължи до 26.12.2021г. Споделете с приятели и съученици. Нека конкуренцията да бъде от качествени хора 🙂

Чудите се какво ще спечелите?
Дамите и господата, които ще бъдат на първо място, ще се сдобият с Ваучер за отстъпка от 40%!!! Страхотно, нали, заслужава си да имаш възможност да вземеш облеклото за Бала с много добра отстъпка.
Второ и трето място ще получат съответно Ваучери за отстъпка от 30% и 20%. А всички останали ще се възползват от отстъпка от 10%. Както казват по някои реклами: „Всички печелят!“

Но това съвсем не е всичко. Тези млади 15 жени и 15 мъже ще имат възможност да се облекат в актуални модели от Колекция 2022г. Ще получат подходящи аксесоари, ще им бъдат направени грим и прическа и за финал ще бъдат заснети от професионален фотограф. И всичко абсолютно безплатно.Това се очаква да се случи в началото на месец януари. Около 29ти декември всеки един от участниците, които продължават във фазата с фотосесията, ще бъде уведомен за датите на събитето.

След професионална обработка на кадрите, ще се подберат най-добрите и ще бъдат публикувани в профила ни във Facebook. Там започва голямото гласуване! Тези които имат най-много харесвания стават Крал и Кралица на Бала 2022г. и печелят голямата награда!

Ние от Сватбен център my WEDDING нямаме търпение! А вие?

PS: Ваучерите за отстъпка важат за всички артикули в магазина с изключение на златни бижута, както и намалени продукти. Ваучерите са със срок на ползване до 31.05.2022г.
Хубавото е, че не са поименни и могат да бъдат предоставени на близки, приятели, роднини или хора в нужда.